Ansiktsbehandlingar/
​​​​​​​hudvård

Akne, ärr, Roscea, förstorade porer, pigmentfläckar, Dermatit, rynkor, åldrad hy, solskador oavsett vad du önskar hjälp med, har vi behandlingen. 
​​​​​​​
Din hud är vår specialitét


Våra välutbildade hudterapeuter med lång erfarenhet anpassar din behanding helt utifrån din hudtyp och hudtillstånd och självklart även efter dina önskemål. Vi har en bredd av olika produkter, peels, apparatur och andra hjälpmeddel för säkerställa att du får  det allra bästa. Det oavsett om du vill ha en ordentlig rengöring eller bara en stunds välbefinnande.

I våra ansiktsbehandlingar ingår samtliga moment som Rengöring, peeling/kemisk peeling, ånga (vid behov) portöming, brynplock, massage, mask.

Portömingen i alla ansiktsbehandlingar görs manuellt och i kombination med Ultra Sonic Skin skrubber ultraljud för bästa resultat. 

För att underlätta ditt val

​​​​​​​
Vet du inte vad du ska välja så har vi en bokningskod i vår onlinebokning som heter "Jag vill ha hjälp att välja på plats 50-70 min" eller "Jag vill ha hjälp att välja på plats 30-45 min" Den kan även väljas om du inte vet om du vill göra en traditionell ansiktsbehanding eller en avancerad. Eftersom alla våra behandlingar görs av våra auktoriserade hudterapeuter så går det utmärkt att byta behandling väl på plats, bara vi har en bokad tid. Vi erbjuder även konstnadsfria konsultationer innan om så önskas.

Många gånger är det någon av dessa behandlingar som görs inledande för att sen fortsätta med den mer avancerade hudvården om behov finns. Nedan finner du vårt utbud av Avancerad hudvård som Kemiska peels, Microneedling, Biomicroneedling Microdermabrasion, PRX T-33 Nålfri Biorevitalisering, Carbon peel mm

Avancerad hudvård

Avancerad hudvård - Kemiska peels, Microneedling, Biomicroneedling Microdermabrasion, PRX T-33 Nålfri Biorevitalisering mm se vård utbud nedan.

​​​​​​​
Här arbetar vi med fokus på korrigerande behandlingar och tydliga resultat. Flera av behandlingarna innebär att du få räkna med en viss "downtime" läkningstid där du kan känna dig lite torr och vara röd innan slutresultatet kan ses/utvärderas. Dessa behandlingar kan göras separat eller i kombination. Är du osäker på vilken behandling som passar dig bäst har du alltid möjligheten att boka en kostnadsfri konsultation innan. Många väljer även att börja med en av våra ansiktsbehandlingar och i samband med den läggs en plan upp för framtida behandlingar. 
Observera att samtliga behandlingar kan anpassas helt efter dig och din hy. Många har t ex en felaktig uppfattning att vi inte kan arbeta med korrigerande behandlingar på känslig hy. Det går hur bra som helst men som sagt vi anpassar då självklart efter hudens kondition. 
Exempel på hudtillstånd som effektivt behandlas:
  • Reducering av acne, acneärr, acne rygg
  • Förstorade porer
  • Reducering av rynkor
  • Rosacea
  • Dermatit
  • Återkapa en mer ungdomlig hudstruktur och elasticitet.
  • Avlägsna pigmenteringar och vidgade kärl för en jämnare hudton mm
ENERPEEL® har revolutionerat marknaden och satt en ny nivå för Kemiska Peels. Alla Peels är regulatoriskt korrekta (enligt Läkemedelsverkets direktiv för Medicintekniska produkter) med substanser och koncentrationer som ger oss förutsättning att erbjuda dig resultat långt utöver kosmetikaklassade Peels. Tillverkningsprocessen är kvalitetssäkrad enligt ISO 13485 - din garanti för högsta kvalitet. Tack vare sin mångfald och flexibilitet har vi alltid en peel för var hud och var huds tillstånd och kondition. Enerpeel är en hel familj med olika peels för att kunna lösa olika önskemål. Dessa behandlingar görs lika ofta som en komplett behandling, likväl som i kombination med till exemepel en Microneedling eller JettPlasma Silver tip.

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård. Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet "plumping"-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 5 behandlingar.
för ett mer bestående resultat bör en kur göras. Efter kuren bör underhållsbehandingar göras med ca: 2-3 månaders intervall.
​​​​​​​