LPG Endermologie®

är en unik patenterad massagemetod som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage.LPG Endermologie®

För denna behandling kan du även använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG. För dig som har Benify är tjänsten valbar i portalen. 


LPG Endermologie® är en unik patenterad massagemetod som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med motoriserade rullar och vakuumsug masserar hela kroppen. Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen. Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter.

FÖR DENNA BEHANDLING KAN DU ANVÄNDA DITT FRISKVÅRDSBIDRAG.

 
INDIKATIONER FÖR BEHANDLING:


Fettförbränning
Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör endermologie det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning (armar, mage, rygg, midja, lår etc). Behandlingen anpassas efter kundens behov och olika hudtyper.


Reducering av celluliter
Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor (även den smalaste och mest vältränade kan få celluliter) och består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår.
 
 
Uppstramning av huden
Hudens elasticitet kan påverkas av olika faktorer; viktförändring, graviditet, ålder mm är faktorer som gör att huden tappar sin spänst. Det påverkar hela kroppen men blir ofta mer påtagligt på vissa områden såsom insida lår, mage och armar. LPG Endermologie stramar upp huden och inriktas framförallt på de områden kunden har problem.


Svullna ben
Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulation  inte fungerar riktigt bra. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage, vilket minskar svullnaden.

 
Välmående
Behandling med LPG Endermoloigie är i regel behaglig. Den nya kroppsbehandlingen med Alliance påminner om manuell massage i bearbetningen. Upplev en exklusiv behandling som erbjuder extrem effekt och avkoppling.

Medicinskt
Före och efter operationer. Stimulerar huden så att läkningsprocessen påskyndas och att ärrbildning och svullnader minskas. Genom att man kan ställa in vakuumsuget på olika nivåer är behandlingen även mycket bra för smärtkänsliga. Behandlingen kan med fördel rekommenderas till patienter som har problem med bl.a. fibromyalgi, reumatisk värk, ödem och ärrvävnad.


Behandlingarna utförs av hudterapeut Agnes Lövgren (Agnes Lövgren AB)

LPG 45 minuter 1195:-

LPG 5 x 45 minuter 4975:-

LPG 10 x 45 minuter 8950:-

Regler runt Friskvårdsbidraget som vi som leverantör av tjänsten är skyldiga att följa:
  • Friskvårdsbidraget får inte överlåtas till någon annan, därför är det viktigt att du tar med dig legitimation då den kan behöva visas upp.
  • Friskvårdsbidraget får endast nyttjas till tjänster som enligt Skatteverket är godkända friskvårdsaktiviteter.
  • Vissa företag har valt att inte inkludera de av Skatteverket godkända friskvårdsaktiviteterna. Det är därför upp till dig att kontrollera med din arbetsgivare att du kan betala exempelvis en massage och/eller fotvård med dina friskvårdspengar.
  • Eftersom rätt tjänst (friskvård enligt skatteverket) behöver stå på kvittot du lämnar till din arbetsgivare, eller drar av som egen företagare, så kan du till exempel inte köpa ett presentkort för pengarna (som i så fall innebär att det står presentkort på kvittot).
  • Vi får och kan inte ändra kvittotexten till massage om annan tjänst utförs då det är förknippat med påföljder för oss och det företag som drar av för friskvården. Vi har valt att följa Sveriges kassalag och Skatteverkets regler för friskvårdsavdrag. Tack för er förståelse.