Fransar och bryn

Fransfärgning, Brynfärgning, Brynformning, Lashlift, Browlift & Fransförlängning

Fransar & Bryn

Välformade och färgade bryn kan lyfta ett helt ansikte. Färgade fransar framhäver ögat oavsett om du använder mascara eller inte. Gör antingen eller, eller båda två. Denna behandling går även att lägga till i de flesta av våra ansiktsbehandlingar och då till ett kraftigt reducerat pris.

Frans och Brynfärgning inkl. formning/plock 30 minuter: 595:-​​​​​​​

Brynfärgning inkl. formning/plock 30 min: ​​​495:-

Plockning/Formning av Bryn utan färg 20 min​: 395:-

Fransfärgning 20 min 395:-

YumiLashes LashLift- Keratinbehandling 90 min
3 i 1 vårdande behandling  ( Volym, färg, lyft): 1295:-

Frans eller Brynfärgning, som tillval till ansiktsbehandling: 150:-

Frans och Brynfärgning, som tillval i ansiktsbehandling: 200:-

YumiLashes – Keratinbehandling

- en 3 i 1 behandling (volym, färg och lyft) 


GÖRS SOM LASHLIFT - PRIS: 1295:- 


Yumi Lashes är ett naturligt alternativ för längre och tjockare fransar med ett naturligt lyft. Yumi Lashes tilldelades en välförtjänt utmärkelse för kategorin Bästa Fransbehandling 2017! 

Yumi Lashes-behandlingen har som syfte att vårda och stärka ögonfransarna. Ögonfransar består till cirka 93% av proteinet keratin. Keratin ger elasticitet, motståndskraft och skönhet till fransarna. Efter Yumi Lashes keratinbehandling blir fransarna starkare och mer motståndskraftiga mot yttre påfrestningar och fransens livscykel blir helt enkelt längre. En stor bonus är att de ser både längre, tjockare och vackrare ut.

Behandlingen är perfekt för dig som söker ett naturligt alternativ till vackra, lång fransar. Behandlingen tar cirka 90 minuter. Eeffekten är omedelbar och varar i 7-12 veckor, men behandlingen kan göras om efter ca: 6-8 veckor om så önskas. Upprepade behandlingar ger bättre och tydligare resultat.

Här beskriver vi i korthet SKILLNAD mellan Lash Lift och Yumilashes då det är en vanligt förekommande fråga! Vi har absolut inget emot Lash Lift och erbjuder båda behandlingarn hos Sundsvall Wellness Center men de skall dock inte förväxlas med varandra.

Lash Lift är en uppdaterad franspermanent. Många tror att Lash Lift är synonymt med Yumi Lashes på grund av felaktig marknadsföring, men så är dock inte fallet även om man får liknande resultat direkt efter behandlingen. Yumi Lashes är en unik franslyft-keratinbehandling som inkluderar en mild variant av Lash Lift. Själva sammansättningen av produkten är vitt skild. YumiLashes-behandlingen mättar fransarna med vitaminer och keratin inifrån och redan efter 1 behandling har fransarna förbättrats avsevärt. Efter 2-3 behandlingar (cirka 4- 6 månader) kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet har förbättrats markant.

Här är sex anledningar till varför vi rekommenderar Yumi Lashes:
  1. De skapades ursprungligen för alla som är allergiska mot mascara, färg samt starka kemikalier, vilket innebär att ingredienserna är milda och framförallt anpassade för känsliga ögon och känslig hud.
  2. Yumi Lashes har snart existerat i 10 år och erbjuder ett komplett sortiment av produkter som håller hög kvalitet och ger det bästa resultatet.
  3. De har en avancerad franslyftsteknik som syftar till att lyfta de egna fransarna (inte böja dem och därför blir fransarna aldrig överböjda!).
  4. Yumi Lashes-behandlingen är räddningen för dig som skadat dina fransar (exempelvis genom att använda dåliga fransförlängningar)
  5. Yumi Brows – med Yumi-produkter kan man också laminera ögonbryn. Yumi Brows är en behandling för glesa ögonbryn. Det vill säga med samma produkt kan man göra olika behandlingar.
  6. Du får bättre fransar på riktigt, då fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats markant. Detta är franshälsa när den är som bäst.

OBS! ATT TÄNKA PÅ INNAN DIN YumiLashes behandling.

Tvätta av all make up nogrannt dagen innan din behandling. Dagen av din behandling ska du inte ha någon mascara eller smink, på varken fransarna eller ögonlocken, samtidigt som du även ska undvika fetare krämer i området. 

Browlift  en populär behandling som erbjuds av våra kollegor på Sundsvall Wellness Center - Se onlinebokningen för priser 

Fransförlängning  

Denna behandling erbjuds av våra kollegor på Sundsvall Wellness Center - Alex Beautybox,  JM Beauty, Anna Perment Beautybox som samtliga ligger under samma onlinebokning som oss. 

Fransförlängning - Klassiska singelfransar för priser se onlinebokningen

Ögonfransförlängning innebär att man fäster en singelsyntetfrans på var och en av dina egna fransar, där de noggrant separeras från varandra för maximal hållbarhet och för att inte skada dina egna fransar. Dessa fransar är uppböjda och kommer i olika tjocklekar samt längder. Varje öga får cirka 60-120 (beroende på hur många egna fransar du har) nya tjockare och längre fransar, av den längd och tjocklek du önskar. 

Fransförlängning - Volymfransar, för priser se onlinebokningen

Du får 2-5 gånger så mycket fransar. Istället för att sätta 1 tjockare frans på var och en av din egen frans så sätter man 2-5 tunnare fransar på din egen frans. Dessa tunnare fransar väger tillsammans lika mycket eller mindre än 1 tjockare frans som man sätter dit när man gör en ”vanlig” fransförlängning, så en volymförlängning skadar inte dina fransar mer. Det är väldigt olika från person till person hur länge en fransförlängning håller. Men i genomsnitt bör man fylla på med nya fransar var 3-4 vecka då man har ungefär hälften kvar. Alla har olika växtcykler när det kommer till ögonfransar, så vissa byter fransar mycket oftare än andra. Men i genomsnitt tappar man 2-5 ögonfransar om dagen, vilket gör att syntetfransen också ramlar av.
​​​​​​​

OBS! ATT TÄNKA PÅ INNAN DIN FRANSFÖRLÄNGNING:

DAGEN DÅ DU SKA FIXA DINA FRANSAR SKA DU INTE HA NÅGON MASCARA ELLER SMINK, PÅ VARKEN FRANSAR ELLER ÖGONLOCK, SAMTIDIGT SOM DU ÄVEN SKA UNDVIKA FETARE KRÄMER.