JETT PLASMA - GOLD

Ablativ (3-5 dagars läkning) - GNISTSTRÅLEBEHANDLING

JETTPLASMA REJUVENATES THE WORLD

Plasmaljus kan, som många redan vet, ses vid åskväder när joner och elektroplasma (ioniserad gas) skapar blixtar. Här använder vi artificiell plasma och denna utvecklas när energi tillförs till luftens ioniserade gas och skapar en gniststråle, en så kallad ”blixt”.

Plasmaljus är mycket energirikt och påverkar huden på fyra olika sätt, och samtliga av dessa skapar en hudföryngring genom att strama upp vävnad och på så vis eliminera olika ålderstecken i huden.

VAD ÄR JET PLASMA?


Jet Plasma är en revolutionerande behandlingsmetod för huden och det är den mest avancerade plasmateknologin som används idag för att ljusa upp och strama upp huden, krympa porerna samt för att främja höga nivåer av kollagenåterbildning. Plasmaljusbehandlingen är en säker metod, som dessutom ger ett effektivt resultat samtidigt som behandlingen är kontrollerad. Ytterligare en stor fördel är att behandlingen har ett brett användningsområde där både ansiktet och kroppen ingår. 


VILKA SYMPTOM KAN BEHANDLAS?

Denna behandling är lämpad för en mängd olika åtgärder, så som exempelvis 
för att eliminera oönskade defekter i huden men även som förebyggande vårdinsats för att till exempel motverka hudens åldrande och bibehålla dess funktioner för den optimala hudhälsan.

En av de vanligaste behandlingsanledningarna hos våra kunder är uppstramning av överskottshud på ögonlock, och denna behandling heter, Belfaroplastik, och är ett icke kirurgiskt ögonlockslyft. 

Samtliga behandlingsvarianter som kan genomföras med Jet Plasma är följande:
HUDUPPSTRAMNING
 • Blefaroplastik (Ögonlyft)
 • Rynkreducering
 • Vävnadsuppstramning t ex runt naveln efter graviditet. 

KÄRLBEHANDLING
 • Teleangiektasier
 • Hemangiom
 • Agioma (senilis, lymf)

PIGMENTBEHANDLING
 • Hyperpigmentering
 • Ljusåldrad hud

YTLIGA DYSKROMIER
 • Fibrom
 • Lentigo
 • Keratoser (Aktinska, Angionoma, sebbore, senile)
 • Xanthelasma
 • Syringom
 • Verrucor (Planae, seborroisk, vulgaris, filliformes)
 • Molusker
 • Naevi (kapilaris, araneus)
 • Kloasma
 • Cicatrix
 • Granulom
 • Milier
 • Sebaceous Hyperplasi

JETT PLASMA - GOLD

Ablativ (3-5 dagars läkning) - GNISTSTRÅLEBEHANDLING

JETT Plasma Gold är en behandling som erbjuder effektiv huduppstramning. Den är speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft (Blefaroplastik). Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade huddefekter, med allt från kärl-/pigmentförändringar till godartade ytliga hudförändringar. Speciellt lämplig är denna behandlingsprocess vid ytliga kärl, solskadad hud och åldersrelaterade hudförändringar. 

Behandlingen utförs som en enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas efter indikation/omfattning. Tänk på att kollagenstimulerande- och kvalitetsförbättrande effekt fortlöper i vävnaden upp till 3 månader efter en behandling.
​​​​​​​
JETT Plasma Gold är en så kallad ablativ behandling (ytslipande) som initialt ger en lätt rodnad. Rodnaden övergår till mörkare hud som försvinner när ny hud ersätter gammal, vanligvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa behandlingsrekommendationer och endast förhålla sig till de produkter som tillskrivits.

​​​​​Med ett och samma munstycke tillämpas 2 behandlingstekniker: Dotting för djupare rynkreducering/vävnadsuppstramning och Scanning för ytligare rynkreducering/vävnadsuppstramning.

Kostnadsfri konsultation; 0kr

Gäller alla nya kunder på denna behandling. Bokningskod "kostandsfri konsultation 15 min"  

Blefaroplastik "icke kirurgiskt ögonlockslyft" övre ögonlock; 4500kr

Korrigering (behandling 2) i de fall det behövs görs till reducerat pris 2500:-

Blefaroplastik "icke kirurgiskt ögonlockslyft" undre ögonlock; 2500kr

Korrigering (behandling 2) i de fall det behövs görs till reducerat pris 2000:-

Blefaroplastik övre + undre ögonlock samtidigt; 5500kr

Korrigering (behandling 2) i de fall det behövs görs till reducerat pris 3500:-

Rynkreducering överläpp (pussrynkor); 4000kr

Rynkreducering hals; 6000kr

Bristningar (Strior) beroende på hur mycket - en offert är aktuell.

Tillvalsbehandlingarna nedan kan göras i samband med annan behandling eller som egen behandling:

Enstaka Dyskromier (prickar och fläckar); 500kr

Enstaka Dyskromier (prickar och fläckar); från 500kr

Scanning pigmenteringar större områden som till exempel kinder; från 2500kr

Xantelasma (beroende på hur mycket); från 1500kr

Ärrbehandling kinder; från 2500kr

Flytta till annan plats på hemsidan!? Var???
Silvertipp: använd samma text som redan finns på sidan idag:


​​​​​​​JETT Plasma - Silver Tip (icke ablativ) 

Behaglig djupverkande behandling för "lift & tight" Motverkar åldrande och bibehåller
optimal hudhälsa kan även göras som AKNE behandling. I behandlingen ingår portömning med Ultrasonic Skin Skrubber. För mer information:

JETT PLASMA - SILVER TIP 

Icke-Ablativ plasmaflöde & elektrofores

JETT Plasma Silver ”Lift & Tight” erbjuder en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med  ett långtidsverkande resultat.

Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar. Första veckan utförs 2 behandlingar (3-4 dagars intervall) och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 2-3 månader.

JETT Plasma Silver passar alla hudtyper och årstider samt individanpassas med inslussning av aktiva serum för maximal preparatstimulerande effekt. Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter och kan komplettera andra behandlingsteknologier till exempel Microneedling, Microdermabrasion och Kemiska Peels. Syftet är då att ge ett ökat och mer långtidsverkande resultat.

Antiage för lift & tight Enerpeel MA + JettPlasma Silver tip

I behandlingen ingår rengöring + Enerpeel MA innan själva silvertippbehandlingen. Behandlingen kan med fördel göras som kur och då genomförs bara själva silvertippbehandlingen 1500:-/gång
1995:- Boka tid