Behandlingar

Vi håller oss uppdaterade med ny teknik både när det gäller utrustning och behandlingar allt för att kunna uppnå maximala och tydliga resultat. Vi har många gånger varit först med det senast inom avancerad hudvård och vårt mål är att fortsätta bevaka markande för att du som kund alltid skall kunna känna dig säker på att du får det bästa.
Regler runt avbokning:
48 timmar innan din behandling får du ett sms (förutsatt att vi har fått ett riktigt mobilnummer). Du har då möjlighet att om/avboka din tid helt utan anledning eller debitering. Därefter tar vi ut en debitering om 500,- för behandlingar som kostar 500,- eller mer och för behandlingar som kostar under 500,- tar vi ut 250,- För Fillers  gäller se separata regler som du finner här.
​​​​​​​

Varför tar vi ut en avbokningsavgift?
Vi har har både fasta kostnader för lokalen och rörliga kostnader för lön till den terapeut som är bokad att ta hand om dig. Självklart vill våra terapeuter precis som alla andra ha betalt för hela sin arbetsdag och vi som företag budgeterar våra kostnader utifrån att tiden är bokad. Ibland har vi väntlista och kan få in en annan kund som tar tiden du avbokat, då debiterar vi självklart inte även om det är efter 48 timmar avbokningen görs. Avbokningsavgiften swishas till kliniken på 1231078831 du anger ditt namn som betalningreferens för att vi ska kunna möta betalningen mot rätt avbokning.  Vi hoppas på er förståelse.