Fillers & muskelavslappnande

Restylane / Botox / Teosyal/Profhilo/SuneKOS
Läppförstoring - ta bort rynkor - återskapa volym - konturera & förstärka ansiktsdrag - tillföra fukt & förbättra hudkvaliteten. Möjligheterna med fillers är oändliga. 

2023

 • December 9-10/12 Dr Jan Lapins Fillers/Botox


2024

 • Januari 27-28/1 - Dr Lennart Sandberg Fillers/Botox & trådlyft + Tandläkare Amanda Weidenius Fillers /Botox
 • Februari 24-25/2 Dr Jan Lapins Fillers/Botox
 • Mars 23-24/3 - Dr Lennart Sandberg Fillers/Botox & trådlyft + Tandläkare Amanda Weidenius Fillers /Botox
 • April 27-28/4 Dr Jan Lapins Fillers/Botox
 • Maj 25-26/5 - Dr Lennart Sandberg Fillers/Botox & trådlyft + Tandläkare Amanda Weidenius Fillers /Botox
 • Juli 6-7/7 Dr Jan Lapins Fillers/Botox
Höstens datum kommer inom kort

Fillers & Muskelavslappnande 

Restylane / Botox / Teosyal / SuneKOS

Från den 1/7-2021 finns en ny lag i Sverige gällande fillers- och botoxbehandlingar. Vi följer naturligtvis den nya lagen med allt vad den innebär, vilket du kan läsa om längre ner på sidan. 

Oavsett om du har gjort en behandling tidigare eller om det är första gången för dig så erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation innan du bokar din Fillers- eller Botoxbehandling. 

RESTYLANE & TEOSYAL

Behandlingen ger dig oändliga möjligheter till ett vackrare och ungdomligare utseende. En stor fördel är dessutom att resultatet syns direkt. Behandlingen ger en förebyggande effekt, i kombination med att den / effekten håller länge men den är inte bestående. Med Fillers kan vi ge fyllighet till läppar eller återge hudens volym inifrån och på så vis lyfta oönskade rynkor, veck och linjer i ansiktet, vilket medför att hudens utseende återställs. Fillers används även för korrigering av exempelvis acneärr eller som ett alternativ till kirugi för mindre justeringar i ansiktet som till exempel justeringar av näsor eller en mer definierad käklinje, haka eller kindben. Möjligheterna är som sagt oändliga och ingen återhämtningstid behövs utan du kan direkt återgå till din vanliga vardag med arbete och umgänge utan betänkligheter.
​​​​​​​

BOTOX

Varje gång vi använder den underliggande ansiktsmuskulaturern framkallas rynkor och linjer i huden. I samband med stigande ålder tenderar dessa uttrycksrynkor och linjer att bli kvar och synas även när ansiktsmuskulaturen är avslappnad. Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande medel som ger ett snabbt och fint resultat. Dessutom är Botox förebyggande för att undvika framtida rynkor.
​​​​​​​
MISSUPPFATTNINGAR OM BOTULINUMTOXIN
En vanligt förekommande missuppfatting är att botulinumtoxin, i folkmun kallat Botox, totalförlamar muskulaturen i ansiktet på ett onormalt vis men det stämmer inte. Våra läkare arbetar med att minska de omedvetna anspänningarna i ansiktsmuskulaturen.

PROFHILO

Profhilo återfuktar huden och lämpar sig bäst för den som är i ett tidigt skede i sitt åldrande, och som vill få en generell uppstamning av huden samt GLOW. Profhilo passar även utmärkt för att stärka upp huden på hals, dekolletage och händer. Profhilo är en slags "flytande" filler som injeceras på ett 10-tal punker i ansiktet, eller på den aktuella kroppsdelen som ska behandlas, och på så sätt ges en kraftig återfuktning inifrån.

Huden får en helt ny lyster och fasthet - den ser spänstig, ung och fräsch ut. Behandlingen ger ett bestående “glow” i huden som efter en bra ansiktsbehandling, men som varar avsevärt mycket längre. Många kunder beskriver att de upplever att huden känns betydligt stramare. Efter fyra veckor genomförs ytterligare en behandling för att uppnå bästa resultat. Efter två till tre månader syns den maximala effekten, som sedan håller i ungefär sex månader. Därefter kan man göra en kompletterande behandling, som med fördel kan kombineras med andra estetiska behandlingar och förslagsvis kemiska peel för jämnare hudton eller microneedling.
​​​​​​

SUNEKOS 200

Produkten Sunekos 200 har bidragit med att ge behandlare, i vår bransch, möjlighet att injektera svåra områden precis runt ögonen. Sunekos 200 består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Behandlingen tillför endast en mindre volym av substans / behandlingsvätska (ej en filler) samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Sunekos 200 är en effektiv behandling vid oönskade rynkor runt ögonen så som kråksparkarna och rynkor under ögonen. Vid ett mer framskridet åldrande under ögat där det finns ett tårfall rekommenderar vi i stället Teosyal Redensit 2, 1 ml eller Restylane Lyft.

Sunekos genomförs som en kur vilket innebär tre behandlingar, och dessa utförs med cirka 2-6 veckors mellanrum. Därefter rekommenderas en behandling för påfyllning ungefär var sjätte månad. Det slutliga resultatet börjar bli synligt ungefär 1 månad efter den första behandlingen.

PRISER

Här följer våra priser. Observera att 1 ml inte är lika med 1 behandling utan materialåtgången för det område som du önskar behandla, avgör vilken mängd som krävs och det kan innebära att flera sprutor behövs. Det går vi igenom under konsultationen. I de fall åtgången är mer än 1 ml lämnas 500:- rabatt på den andra sprutan och så vidare. 

För att läsa vår avbokingspolicy scrollar du neråt på sidan.

BOTOX

 • Botox, Full behandling dvs bekymmersrynkan/panna/kråksparkar: 4000:-
 • Botox, Begränsad behandling dvs beskymmersrynkan: 2500:-

RESTYLANE 

 • Restylane Skinbooster 1 ml (Vital eller Fyness) - Generell ÅTERFUKTNING, pussrynkor (marionettlines) panna och finare linjer: 3000:-
 • Restylane Classic & Refyne 1 ml - Lämpar sig för en rad indikationer där rynkor och linjer inte har hunnit bli för djupa men där vi ändå vill få en volymökning. Används även till läppar när ett naturligt resultat önskas: 3500:-
 • Restylane Lyft, Define &  Volyme 1 ml - Lämpar sig för djupare linjer och hudveck så som nasolabialfallen, orala fallen (sura mungipor) eller då vi vill återskapa volym i kinder, käke, haka, tinningar eller mellanansiktet: 3900:- 

TEOSYAL

 • Teosyal Skinbooster 2.0: 2 ml - I denna behandling används 1 ml Teosyal Redensity 1 + 1ml Teosyal RHA1 - ÅTERFUKTNING: 4800:-/2 ml kur, 2 ggr rekommenderas 
 • Teosyal Puresense Redensity: 2, 1 ml  - Bl a för behandling av tårfallskanalen och pussrynkor): 3900:-
 • Teosyal Puresense Redensity: 1, 1 ml - ÅTERFUKTNING & mindre volymökning för fina linjer. Kan även användas på halsen och dekolletaget: 3000:- 
 • Teosyal Puresense ULTRA DEEP: 1,2 ml - VOLYM på kinder, käke, haka, tinningar: 3900:-
 • Teosyal Puresense KISS: 1 ml - LÄPPAR när vi vill att de ska se "fyllda" ut sk a "Insta läppar": 3900:-
 • Teosyal RHA Kiss: 1 ml - LÄPPAR  och området runt läpparna: 3900:-
 • Teosyal RHA 1: 1 ml - Generell ÅTERFUKTNING, pussrynkor/(marionettlines), panna och finare linjer: 3000:-
 • Teosyal RHA 2: 1 ml - Begynnande nasolabila veck, begynnande marionett linjer, panna och naturliga läppar: 3500:-
 • Teosyal RHA 4: 1,2 ml - Återskapar volym i kinder, käke, haka, tinningar eller mellanansiktet: 3900:-


PROFHILO

 • Profhilo 2 ml (Elasticitet och fasthetshöjande) - Ger även huden en fantastisk lyster. Behandlingen göras som en kur, 2 gånger 2 ml. 2 behandlingar behövs för att uppnå ett resultat men du kan med fördel göra fler. Kan med fördel användas för behandling av hals): 3500:- /behandling för 2 ml​​​​​​​


SUNEKOS 200

 • SUNEKOS 200: 1500:-/behandling 
  Här börjar vi alltid med en kur dvs 3 behandlingar med ca 1 månads mellanrum
När du gör åt på mer än 1 ml så lämnas en RABATT om 500:- för varje EXTRA spruta. Gäller även vid kombination Fillers + Botox (SuneKOS omfattas inte av rabatten)
​​​​​​​

Bokning, avbokning och konsultation

Konsultationen är numera lagstadgad för nya kunder och för befintliga kunder som inte har genomfört någon behandling under de senast 6 månaderna. Konsultationen ska utföras senast 48 timmar innan din behandling för att ge dig möjlighet till betänketid. Därför uppmanar vi att du ska boka din tid med lite framförhållning för att underlätta både för dig och för oss. De tider som har bokats online kollar vi alltid av och om det har gått mer än 6 månader sen förra behandlingen hör vi av oss till dig och bokar in en tid för konsultation.

Konsultationen kan du boka via onlinebokningen hos Eva. Hittar du ingen tid som passar för dig kan du maila oss på: info@bellevisage.net, så löser vi en tid åt dig. Har du inte möjlighet att komma till oss eller om du inte hittar en lämplig tid som är ledig i vårt bokningssystem, kan du även använda dig av vår telefonkonsultation.
​​​​​Skicka en bild av dig själv, porträtt framifrån och i profil till 070-3484400 och ställ din fråga så ringer vi upp dig eller svarar via sms beroende på önskemål. Vi kan även ringa ett Facetime-samtal.


AVBOKNINGSREGLER:
Du kan avboka din behandling utan anledning upp till senast fredag 1 vecka innan. Sen förbereder vi din journal, köper ut beräknat material,  beställer tåg, flygbiljetter och bokar hotell mm till våra läkare som kommer upp från Stockholm. Allt för att din behandling skall vara en positiv upplevelse. Självklart kan det ändå hända saker så du behöver avboka sent, den möjligheten finns då men mot en avgift om 1000 kronor som täcker en del av de kostnader vi då ändå har för ditt uteblivna besök. Kan vi fylla din tid med någon annan klient så återbetalas beloppet till dig. Bokar du en ny tid så dras beloppet av från din kommande behandling.

Vid sen ombokning på grund av sjukdom/sjukdomssymptom/covid betalar du också 1000 kronor, som sen dras bort vid ditt kommande besök (det du ombokar till) så det blir i slutändan ingen kostand för dig utan istället en förskottsbetalning. Mot uppvisande av positivt covid testresultat så ugår ingen debitering, och inte heller vid uppvisande av läkarintyg för annan sjukdom. Tyvärr har vi fått lägga till detta i vår avbokningspolicy då vi sett att ett flertal person använt pandemin som en ursäkt och hävdat att de varit sjuka i covid 3-4 gånger under ett halvår. Vilket vi i dagsläget vet att inte är möjligt. 

Med förhoppningar om er förståelse.


​​​​​​​NY Lag från 1/7-21 gällande fillers- och Botoxbehandlingar.

Vi välkomnar den nya lagen och kommer självklart följa den. I korta drag gäller följande:
 • En konsultation måste alltid föregås behandlingen senast 48 timmar innan så du har möjlighet att fundera på om du vill genomgå behandling. Det gäller även för befintliga kunder som inte varit till oss på 6 månader eller mer. Vi erbjuder redan idag kostnadsfria konsultationen men nytt är nu att det är ett krav. Konsultationen kan göras genom att du kommer till oss alternativt online. 
 • Produkterna som används ska vara registrerade hos Läkemedelsverket. Samtliga produkter vi använder uppfyller det kravet. Vi använder endast orginal produkter.
 • Behandlaren ska vara legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska - vilket våra behandlare är, se presentation nedan.
 • Verksamheten skall vara anmäld till IVO - vilket vi är.
 • Det ska finnas en medicinskt ansvarig - hos oss är det Dr. Lennart Sandberg.
 • Patientskadeförsäkring ska finnas - Vilket vi har via försäkringsbolaget If.
 • Ett samtycke till behandling ska undertecknas. För att underlätta kom gärna en 10 minuter innan utsatt tid så du hinner läsa igenom pappret. Vår avsikt är även att lägga ut dokumentet här så du kan skriva ut det och läsa igenom i lugn och ro och ta med det till oss när du kommer.