Borttag av prickar och fläckar

CryoPen

På under 20 sekunder tar CryoPen X bort:
  • Fibrom  
  • Vårtor
  • Pigment-fläckar
  • Hemangioma
  • Fettknölar
  • Seborrheic keratoses

1 fläck/prick: 500:-

Hand/fotvårtor pris per styck: 500:-

2-4 fläckar: 800:-

5-8 fläckar: 1200:-

1 ampull (räcker till drygt 10 fläckar): 1800:-

Information

Kryo-behandling är en välkänd behandling inom dermatologin, över hela världen. I och med CryoPen kan vi erbjuda dig en mycket snabb och smärtfri behandling av många olika hudåkommor som efterfrågas. Den innovativa CryoPen låter oss arbeta med millimeterprecision. Det är ett enastående instrument som enkelt och säkert avlägsnar olika hudförändringar snabbt och effektivt, utan att skada frisk vävnad. CryoPen är helt odramatisk och säker att använda. Dock ska man vara medveten om att när vi avlägsnar en ”fläck” kan till exempel en mörk fläck ersättas av en ljus. I flertalet fall återkommer pigmentetet och området blir helt återställt men vi kan aldrig i förväg säga exakt hur resultatet blir då läkningen varierar från person till person.
​​​​​​​

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG EFTER BEHANDLINGEN?

Det behandlade området kan svullna. Det kan se ut som att du har fått ett myggbett.
I vissa fall förekommer en blåsbildning. Området kan mörkna, det vill säga att en brun fläck kan se svart ut, vilket är helt normalt och en del i läkningsprocessen. Efter några dagar får du en skorpa som under inga omständigheter får manipuleras / röras vid.

​​​​​​​Antalet behandlingar varierar från 1-3 stycken. I vissa fall försvinner inte fläcken helt, utan reduceras. Även om en pigmentfläck har försvunnit kan den komma tillbaka vid exempelvis solexponering och behandlingen får då upprepas.