Hollywood behandling + Carbon Peel

Vi erbjuder dessa två aktuella och effektiva behandlingar som har gjort starkt intryck på marknaden. Behandlingarna skiljer sig åt i viss utsträckning men gemensamt för de båda är att de genomförs med vår Q-terra Q10 laser. 

Specifikt för Hollywoodbehandlinen är att GENISIS-laser används medan en Q-switchad Nd används vid en Carbon-Peel. En gemensam nämnare för båda behandlingarna är att ingen av dem gör ont.

Om du är ute efter en quick fix för ditt ansikte är en Carbon Peel ett bra alternativ, då denna behandling är av ett något enklare slag. För dig som vill arbeta mer med din hud, exempelvis med antiage eller med en akneproblematik, är våra längre behandlingar aktuella; 60-minuters behandlingar. De aktuella behandlingarna, inklusive dess olika möjligheter kan du läsa mer om nedan.

Alla våra behandlingar med en laserpeeling ger följande resultat:
  • Minimerar porer
  • Reducerar och avlägsnar döda hudceller
  • En förbättrad hudton
Det innebär att du får en omedelbart fräschare hy med en enastående glans.
​​​​​​​ ​​​​​​​

Carbon Peel (Laserpeeling) + special mask

40 minuter: 1195:-

Vi börjar med att massera in en lotion som innehåller ett aktivt kol i ansiktet, som sen får torka i 10-15 minuter. Efter det genomförs själva laserpeelingen, som i sin tur skjuter sönder kolet med hjälp av vår Q-switchad Nd: YAG laser (detta gör inte ont). Till sist lägger vi en specialmask som ger en kraftig återfuktning åt huden. 

Hollywoodbehandling akne + Hollywood Carbon Peel (2 behandlingar i 1)

60 minuter: 1495:-

Så här går behandlingen till:

Steg 1:
Vi börjar med att massera in en lotion med aktivt kol lotion i ansiktet som sen får torka i cirka 10-15 minuter. 

Steg 2:
Här efter utförs Genesis-laser för att ge värme åt huden (termal-effekt) som i sin tur rubbar talgkörtlarna och deras fettproduktion. Värmen gör att fett/talgbildningen i huden minskar vilket tonar ner aknen.
  • Inflammationen dämpas med hjälp av att talg-/fettbildningen rubbas och på så vis reduceras bakterier.
  • Akneärr kan inte behandlas, på ett effektivt eller direkt vis, eftersom det inte finns någon pågående talg-/fettproduktion i dessa, utan här finns en bestående skada i huden efter en aktiv akne. Dock gör värmen som skapas under själva behandlingen så att kollagen och elastin börjar produceras, vilket i sin tur gör att huden stramas åt och akneärren kan minskas. För akneärr rekommenderar vi en påbyggnad av behandlingen där vi lägger till och kombinerar ett tredje steg i processen. Det sistnämnda steget heter Microneedling (vilket du kan läsa mer om nedan).
  • Cirka 70% av de behandlade patienterna / kunderna upplever att de blir helt av med sin akne, medan övriga upplever en förbättring av varierad grad.
  • Behandlingen är inte permanent utan som övriga aknebehandlingar behövs regelbundna behandlingar för att hålla aknen i schack.
Steg 3:
Här efter genomförs själva laserpeelingen, då kolet skjuts sönder av vår Q-switchad Nd: YAG laser (det här gör inte ont). Under denna process tar vi bort / reduceras döda hudceller, samtidigt som alla porer minimeras. 

Steg 4:
Till sist, som avslutning, lägger vi en specialmask som ger en kraftig återfuktning åt huden och resultatet tillför en fantastisk Hollywood-glöd till din hud.

Hollywoodbehandling antiage + Hollywood Carbon Peel
​​​​​​​(2 behandlingar i 1)

60 minuter: 1495:- 

Så här går behandlingen till:

Steg 1:

Denna behandling är snarlik aknebehandlingen (som beskrivs ovan) men här lägger vi mer fokus på att nå en termal-effekt. Det innebär en uppvärmning av huden för att stimulera till att kollagen och elastin börjar produceras, vilket i sin tur gör så att huden stramas upp. 

Steg 2:
Nu görs själva Carbon-peelingen, då kolet skjuts sönder av vår Q-switchad Nd: YAG-laser. Här får vi bort döda hudceller, minimerar porer och huden lämnas även här med en fantastik Hollywood-lyster. Dessutom har behandligen en viss utjämnande effekt på din hudton. 

Steg 3:
Till sist, som avslutning, lägger vi en specialmask som ger en kraftig återfuktning åt huden och resultatet tillför en fantastisk Hollywood-glöd till din hud.