Massage

Massage är en behandling där terapeuten arbetar med kroppens mjukdelsvävnader. Tillsammans kommer ni fram till om du vill ha en lugnare mer avslappnande massage eller en mer djupgående klassisk massage. Massage utförs i ett friskvårdande- och förebyggande syfte. Genom massage kan vi förebygga och motverka spänningar som skulle kunna ge dig framtida problem.
JUST NU HAR VI FÅTT LÄGGA EN PAUS I ATT TA EMOT FLER BENIFY BESTÄLLNINGAR DET P G A EN OMORGANISATION. VI HOPPAS KUNNA ERBJUDA TJÄNSTER HOS OSS IGEN INOM KORT. HAR DU REDAN EN AKTIV BESTÄLLNING KONTAKTA OSS PÅ info@bellevisage.net så löser vi en tid till dig. 

Benify & Wellnet anslutna företag beställer sin behandling via portalen. Tjänsterna är tidsbegränsade dvs du har en viss tid på dig att boka din behandling från beställningsdatumet. Se din bekräftelse från de olika friskvårdsföretagen för gilighetstid.

vi får din beställning via mail och du kan sen själv boka tid via vår onlinebokning. Välj Massage Benify 40 min - Belle Visage eller om du har Wellnet / Actiway så väljer du det. Vi är flera företag som är verksamma i lokalen så viktigt är att du väljer det du har, då avtalet inte gäller hos alla.
Massage klassisk holistisk 40 min 
Tjänsten är ej bokningsbar online. Vi hänvisar de massage-varianter som är utanför ett avtal till Madde Eco body & skincare, i första hand​​​​​​​. Önskar ni komma till en av Belle Visage terapeuter ber vi dig kontakta oss via mail eller telefon för att göra en bokning.
995:-
Hot Stone massage 50 min
​​​​​​​En underbar helkroppsmassage med heta lavastenar som frigör stress och muskelspänningar. Stenarna värms upp i ett vattenbad och den värmande effekten förstärker massagens njutning för kropp och sinne. Behandlingen utförs av Eva.
1195:-​​​​​​​
Regler runt Friskvårdsbidraget som vi som leverantör av tjänsten är skyldiga att följa:
  • Friskvårdsbidraget får inte överlåtas till någon annan, därför är det viktigt att du tar med dig legitimation då den kan behöva visas upp.
  • Friskvårdsbidraget får endast nyttjas till tjänster som enligt Skatteverket är godkända friskvårdsaktiviteter. 
  • Vissa företag har valt att inte inkludera de av Skatteverket godkända friskvårdsaktiviteterna. Det är därför upp till dig att kontrollera med din arbetsgivare att du kan betala exempelvis en massage och/eller fotvård med dina friskvårdspengar. 
  • Eftersom rätt tjänst (friskvård enligt skatteverket) behöver stå på kvittot du lämnar till din arbetsgivare, eller drar av som egen företagare, så kan du till exempel inte köpa ett presentkort för pengarna (som i så fall innebär att det står presentkort på kvittot). 
  • Vi får och kan inte ändra kvittotexten till massage om annan tjänst utförs då det är förknippat med påföljder för oss och det företag som drar av för friskvården. Vi har valt att följa Sveriges kassalag och Skatteverkets regler för friskvårdsavdrag. Tack för er förståelse.