Medical Pen (Microneedling)

MEDICAL PEN & NEEDLE BOOSTER
- Microneedling en nivå högre och individanpassat

Denna behandling skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör den lämplig och effektiv på en rad indikationer så som: Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering), Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering), Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet), Ärrbehandling (Acne, Brännskador, med mera) samt Rodnad hy/KärlBristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar).

Medical Pen Needle Booster Microneedling tar din
​​​​​​​behandling till en högre nivå 


Behandlingen kan göras både i ansiktet och på kroppen.
Needle booster är en kombination av Medical Pen Microneedling och potenta Deep Serum med aktiva ingredienser. Det finns 3 olika Deep Serum som gör att vi kan individanpassa efter vad vi önskar uppnå.
Var serum innehåller en ”cocktail” med den senaste teknologin av tillväxtfaktorer (Growth Factors), peptider, aminosyror, antioxidanter, vitaminer etc. Med Medical Pen Needle Booster preparatstimuleras huden och samverkar för ökad effekt av Microneedlingbehandlingen.

Medical Pen Microneedling ger naturlig stimulering av hudens tillväxtfaktorer genom den verkningsmekanism som teknologin åstadkommer. En kontrollerad skada uppstår när huden piercas med tusentals av microkanaler. Ett inflammatoriskt tillstånd aktiverar hudens Fibroblaster att öka sin aktivitet. Nytt kollagen bildas och kärlstruktur normaliseras. Ärr, rynkor, bristningar, förstorade porer och ojämn textur förbättras.

 
INDIKATIONER FÖR BEHANDLING:

  • Ärr (akne & operationsärr)
  • Bristningar
  • Slapp hud/hudföryngring
  • Förstorade porer
  • Torr hud
  • Lyster/Vitalitet
  • Pigmentförändringar/Ljusåldrad hy
  • Ojämn hudtextur
  • Bevara fyllighet/ Bevarar upprätthåller Fillers
Vi erbjuder i dagsläget 3 behandlingar med Medical Pen Needle booster Microneedling. En korrigerande, En förebyggande och En för känslighy/Rosacea

Microneedling + Needle boost serum (50 min)

Vår senaste Microneedling behandling där vi använder oss av Needle Boost serum med den senaste teknologin av tillväxtfaktorer. Vi erbjuder 3 behandlingar En korrigerande, en förebyggande & en för känslig hy/Rosacea.
2000:-

Microneedling 3 gånger kur. Görs med 2-4 veckors intervall.

Kur 3 ggr 50 min 4500:- (1500:- / behandling)

Microneedling + kemisk peeling.

KUNDERNAS FAVORIT
Microneedling inkl. needleboost seum, portöming och kemiskpeeling. 3 behandlingar i 1
70 min 2495:-
​​​​​​​
Detta är en extremt potent behandling för antiage/akne/ärr och ojämn hudstruktur.

Microneedling + PRX
​​​​​​​Nålfri Biorevitalisering

70 min 2995:-
Detta är en extremt potent antiagebehandling fyllighet "plumping"-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. ​​​