Läppförstoring - ta bort rynkor - återskapa volym - konturera & förstärk ansiktsdrag -tillför fukt & förbättra hudkvaliteten. Med fillers är det möjligt. 

Fillers & Muskelavslappnande 

Restylane / Botox / Teosyal/SuneKOS

Från den 1/7-2021 finns en ny lag i Sverige. Vi följer den nya lagen med allt vad den  innebär se längre ner på sidan. 

Oavsett om du tidigare gjort behandling eller om det är din första gång så erbjuder vi alltid kostnadsfri konsultation innan du bokar din Fillers eller BOTOX behandling.

Konsultationen är numera lagstadgad för nya kunder och för befintliga kunder som inte gjort behandling under de senast 6 månaderna.  Den ska göras senast 48 timmar innan din behandling för att ge dig möjlighet till betänketid. 

Konsultationen kan du boka via onlinebokningen hos Eva eller Erika hittar du ingen tid maila oss på info@bellevisage.net så löser vi en tid.  Har du inte tid att komma till oss eller inte hittar en lämplig tid kan du även använda dig av vår telefonkonsultation.
​​​​​​​Skicka en bild på dig själv till 070-3484400 och ställ din fråga så ringer vi upp dig eller svarar via sms beroende på önskemål. 


Boka tid för
​​​​​​​konsultation eller behandling 

Behandlingsdatum 

2021

November, lördag-söndag 13/11 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius ​​​​​​​
December, Lördag 11/12 - Dr Jan Lapins  

 2022

Januari 29-30/1 -Dr Jan Lapins
Februari 19-(20)/2 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius ​​​​​​​
Mars 26-27/3 - Dr Jan Lapins  
April 23-24/4 - Dr Jan Lapins  
Maj 21-22/5 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius
Juni 18-19/6 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius

Tider för sommar och höst 2022 kommer inom kort

​​​​​​​
För avbokingspolicy scrolla ner. 

Vårt ansiktet förändras en hel del under livet. Här ser ni skillnaden i skelettet mellan 35 år och 55 år
Här ser ni skillnaden i underhudsfettet mellan 35 år och 55 år. Att återge ansiktet volym gör många gånger mer om vi vill få en föryngrande effekt än att jaga specifika rynkor. 

Priser:

OBS! 1 ml är inte lika med 1 behandling utan materialåtgången för det som önskas går vi igenom under konsultationen. I de fall du gör mer än 1 ml lämnas 500:- rabatt på den 2:a sprutan osv. 
 • Botox Full behandling dvs bekymmersrynkan/panna/kråksparkar 4000:-
 • Botox Begränsad behandling dvs beskymmersrynkan 2500:-
 • Restylane Skinbooster 1.0 ml (Vital eller Fyness) 3000:- 
 • Teosyal Skinbooster 2.0 , 2 ml - I denna behandling används 1 ml Teosyal Redensity 1 + 1ml Teosyal RHA1 4000:- /2 ml kur om 2 ggr rekommenderas 
 • Teosyal Redensit 2, 1 ml (bl a för behandling av tårfallskanalen och pussrynkor) 3900:-
 • Restylane 1 ml (Restylane & Refyne) 3500:-
 • Restylane 1 ml (Lyft, Define, Volyme, Kysse) 3900:-
 • Profhilo 2 ml (Elasticitet och fasthetshöjande Ger även huden en fantastisk lyster. Behandlingen göras som kur 2 gånger 2 ml. 2 behandlingar behövs för att uppnå ett resultat men du kan med fördel göra fler.  Kan med fördel användas för behandling av hals)  3500:- /behandling för 2 ml​​​​​​​
 • SUNEKOS 200 - 1600:-/behandling 
  Här börjar vi alltid med en kur dvs 3 behandlingar med ca 1 månads mellanrum
  3 x 1600:- = 4800:-
När du gör mer än 1 ml så lämnas en RABATT om 500:- för varje EXTRA spruta. Gäller även vid kombination Fillers + Botox
(SuneKOS omfattas inte av rabatten)Våra behandlare:

Dr. Lennart Sandberg


För mer information om Lennart se filmen och besök: www.humlegardskliniken.se
Dr. Lennart Sandberg har utfört Restylane och Botox behandlingar hos Belle Visage sen 2013.
​​​​


Tandläkare Amanda Weidenius


Amanda Weidenius är legitimerad tandläkare och har sedan hon påbörjade sin utbildning haft ett stort intresse för estetik. Amanda är dotter till Dr Lennart Sandberg
Amanda  har deltagit i Galdermas internutbildningar för Restylane behandlingar och hon utför även Botox. Självklart har Dr Lennart Sandberg men sin långa erfarenhet fungerat som mentor för Amanda. Hon är  certifierad behandlare och medlem i Estetiska Injektionsrådet.

Dr. Jan Lapins

Har mer 20 års erfarenhet av injektions-behandlingar med Restylane & Botox. Dr Lapins är  hudspecialist läkare och Docent. 
Jan har varit med oss sen start 2001 så många är ni som träffat Jan under åren. Med sin varma personlighet och omhändertagande sätt känner sig alla trygga under hans behandlingar. 

före/efter bilder 

Arbetet med före/efter bilder pågår just nu. Vi kommer fylla på med fler bilder under den kommande tiden och även löpande därefter. 
Acneärr 
Behandlare Dr. Sandberg
Näsben, nästipp
Behandlare: Dr. Sandberg
Käke & haka 
Behandlare Dr. Sandberg
Kinder & akneärr 
Behandlare Dr Sandberg & Dr. Lapins
Läppar 
Behandlare Dr. Lapins
Tårfallskanalen 
Behandlare Dr. Lapins


Nasolabilafall (skrattrynkor)
Behandare: Dr. Lapins

Restylane & Teosyal

Ger dig oändliga möjligheter till ett vackrare och ungdomligare utseende. Behandlingsresultatet syns direkt, är förebyggande och effekten håller länge men är inte bestående. Med Fillers kan vi ge fyllighet till läppar eller återge huden volym inifrån och på så vis lyfta oönskade rynkor, veck och linjer i ansiktet vilket medför att hudens utseende återställs. Fillers används även för korrigering av t ex acneärr eller som ett alternativ till kirugi för mindre justeringar i ansiktet som tex korrigeringar av näsor eller en mer definierad käklinje, haka eller kindben. Möjligheterna är oändliga, ingen återhämtningstid behövs utan du kan direkt återgå till arbete. Se före/efter bilder som utförts av våra egna behandlare längre ner på sidan och/eller läs mer på produkternas officiella hemsidor. 
Läs mer om RESTYLANE här 

Botox

Varför får vi rynkor?
Varje gång vi använder den underliggande ansiktsmuskulaturern framkallas rynkor och linjer i huden. I samband med stigande ålder tenderar dessa uttrycksrynkor och linjer att bli kvar och synas även när ansiktsmuskulaturen är avslappnad. Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande medel som ger ett snabbt och fint resultat. Dessutom är Botox förebyggande för att undvika framtida rynkor.

Missuppfattningar om botulinumtoxin

En vanligt förekommande missuppfatting är att botulinumtoxin totalförlamar muskulaturen i ansiktet på ett onormalt sätt men så är inte fallet. Våra läkare arbetar med att minska de omedvetna anspänningarna i ansiktsmuskulaturen.
​​​​​​

SUNEKOS 200

Produkten Sunekos 200 har givit behandlare möjlighet att injektera svåra områden precis runt ögonen. Sunekos 200 består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Behandlingen tillför endast en mindre volym (ej en filler) samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Sunekos 200 är en effektiv behandling vid oönskade rynkor runt ögonen så som kråksparkarna och rynkor under ögonen. Vid ett mer framskridet åldrande under ögat där det finns ett tårfall rekommenderar vi i stället Teosyal Redensit 2, 1 ml eller Restylane Lyft. SuneKOS gör som en kur vilket innebär tre behandlingar Behandlingen utförs med ca 2-6 veckors mellanrum. Därefter rekommenderas en behandling för påfyllning ungefär var sjätte månad. Resultat börjar kunden se efter ungefär ca 1 månad efter första behandlingen.


​​AVBOKNINGSREGLER:

Du kan avboka din behandling utan anledning upp till senast fredag 1 vecka innan. Sen förbereder vi din journal, köper ut beräknat material,  beställer tåg, flygbiljetter och bokar hotell mm till våra läkare som kommer upp från Stockholm. Allt för att din behandling skall vara en positiv upplevelse. Självklart kan det ändå hända saker så du behöver avboka sent, den möjligheten finns då men mot en avgift om 1000,- som täcker en del av de kostnader vi då ändå har för ditt uteblivna besök.
Kan vi fylla din tid med någon annan klient så återbetalas beloppet till dig. Bokar du en ny tid så dras beloppet av från din kommande behandling.

Vid sen ombokning p g a sjukdom/sjukdomssymptom/covid så betalar du också 1000:- som sen dras bort vid ditt kommande besök (det du ombokar till) så det blir i slutändan ingen kostand för dig utan istället en förskottsbetalning. Mot uppvisande av positivt covid testresultat så ugår ingen debitering, inte heller vid uppvisande av läkareintyg för annan sjukdom. Tyvärr har vi fått lägga till detta i vår avbokningspolicy då vi sett att ett flertal person använt pandemin som en ursäkt och hävdat att dom varit sjuka i covid 3-4 gånger under ett halvår. Vilket vi i dagsläget vet inte är möjligt. 

Med förhoppningar om er förståelse.


NY Lag från 1/7-21 gällande fillers och Botox behandlingar.
Vi välkomnar den nya lagen och kommer självklart följa den. I korta drag gäller följande:

 • En konsultation måste alltid föregås behandlingen senast 48 timmar innan så du har möjlighet att fundera på om du vill genomgå behandling. Det gäller även för befintliga kunder som inte varit till oss på 6 månader eller mer. Vi erbjuder redan idag kostnadsfria konsultationen men nytt är nu att det är ett krav. Konsultationen kan göras genom att du kommer till oss alternativt online. 
 • Produkterna som används ska vara registrerade hos Läkemedelsverket.  Samtliga produkter vi använder uppfyller det kravet. Vi använder endast orginal produkter.
 • Behandlaren ska vara legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska - vilket våra behandlare är, se presentation nedan.
 • Verksamheten skall vara anmäld till IVO - vilket vi är
 • Det ska finnas en medicinskt ansvarig - hos oss är det Dr. Lennart Sandberg
 • Patientskadeförsäkring ska finnas - Vilket vi har via If
 • Ett samtycke till behandling ska undertecknas. För att underlätta kom gärna en 10 minuter innan utsatt tid så du hinner läsa igenom pappret. Vår avsikt är även att lägga ut dokumentet här så du kan skriva ut det och läsa igenom i lugn och ro och ta med det till oss när du kommer.