Ansiktsbehandlingar -
​​​​​​​Din hud är vår specialité

Vi är experter inom hudvård, och vi håller oss ständigt uppdaterade inom branschen för att kunna erbjuda dig som kund det bästa tänkbara behandlingsresultatet. Det gäller dels de produkter som vi använder, och dels nya behandlingstekniker samt utrustningen.

Akne, ärr, Roscea, förstorade porer, pigmentfläckar, Dermatit, rynkor, åldrad hy, solskador oavsett vad du önskar hjälp med, har vi behandlingen. 

I våra ansiktsbehandlingar ingår samtliga moment som Rengöring, peeling/kemisk peeling, ånga (vid behov) portöming, brynplock, massage, mask. Här anpassas din behanding helt för att passa just din hudtyp och hudtillstånd och kanske dessutom i kombination med en stunds välbefinnande. Vi fokuserar på hudhälsa och ser till de unika behov som just din hud har och dina önskemål och arbetar utifrån dessa.  Många gånger är det någon av behandlingarna nedan som görs inledande för att sen fortsätta med den mer avancerade hudvården om behov finns. I de kortare behandlingarna väljer du mellan portömning eller massage eller så görs momenten kortare. 

Under samtliga ansiktsbehandlingar som vi genomförs med portömning används Ultra Sonic Skin skrubber ultraljud för att få ut mer och större effekt av behandlingen. Vi använder produkter och peels från flera olika märken för att helt kunna skräddaresy din behandling efter dina behov.​​​​​​​

För att underlätta ditt val


Vet du inte vad du ska välja så har vi en bokningskod i vår onlinebokning som heter "Jag vill ha hjälp att välja på plats 50-70 min" Den kan även väljas om du inte vet om du vill göra en traditionell ansiktsbehanding eller en avancerad. Eftersom alla våra behandlingar görs av våra auktoriserade hudterapeuter så går det utmärkt att byta behandling väl på plats, bara vi har en bokad tid. Vi erbjuder även konstnadsfria konsultationer innan om så önskas.


Belle Visage
Kombinerad hud/blandhy - Kan ibland känna sig torr & ibland fet /inga speciella problem

​​​​​​​45 minuter 1195:- eller 70 minuter: 1495:-​​​​​​​
En kombinerad hud eller blandhy känneteckans av att huden har både torra och feta partier. Det kan förändras lite med årstiderna. Ofast upplever inte kunden några större problem men känner ändå att det ibland behövs en djuprengöring och hjälp med återfuktningen och kanske en stunds välbefinnande och en härlig massage av ansikte, dekolletage och axlar. 


Belle Visage
Akne och/eller fet hy/synliga porer

​​​​​​​​​​​​​​45 minuter 1195:- eller 70 minuter: 1495:-​​​​​​​
Den feta huden kännetecknas oftast av synliga porer/vidgade porer och huden upplevs blank. Precis som övriga behandlingar anpassar vi helt efter hur det ser ut. Många gånger är detta en behandling  som görs inledande för att sen fortsätta med den mer avancerade hudvården om behov finns t ex för att komma åt ärr efter akne eller skapa en mer balanserad hud. 

Belle Visage
Pigmenteringar och/eller åldrad hy, solskador

​​​​​​​45 minuter 1195:- eller 70 minuter: 1495:-​​​​​​​
Denna behandling anpassas utifrån var i åldrandet du befinner dig och utifrån din huds kondition. Önskemål som ofta efterfrågas är att huden känns torr/känslig, grov, grå utan lyster,  ojämnd hudton, slapp hud/ojämn hudtextur. Många gånger är detta en behandling som görs inledande för att sen fortsätta med den mer avancerade hudvården om behov finns och om du har önskemål om tydligare resultat. 

Belle Visage
Känslig/reaktiv hy/Rosacea/ torr hy

​​​​​​​​​​​​​​45 minuter 1195:- eller 70 minuter: 1495:-​​​​​​​
Den torra känsliga huden
kännetecknas oftas av att den känns sträv och du har lätt till rodnad. Det finns få eller inga pormaskar. Obehandlat kan det leda till kronisk inflammation sk a Dermatit. Här är det viktigt att rätt produkter används för att lugna och inte förvärra tillståndet. Vår akutoriserade hudterapeut anpassar behandlingen helt efter hur det ser ut när du kommer.
Rosacea är ett kroniskt hudtillstånd som känneteckans av ökad rodnadsbenägenhet och ytlig kärlutveckling i kombination med eller utveckling av inflammatoriska utbrott (papler & pustler) som kan förväxlas med akne. Huden kan vara normal/yttorr men även oljig. Här använder vi medicintekniska produkter (CE-märkta) från Synchroline. Övriga moment är Enerpeel Madelsyra. Mandelsyra har starkt antiinflammatoriska egenskaper. Dessutom har syran fuktgivande- och kollagenstimulerande egenskaper. Mandelsyra har även en hög toleransnivå för alla hudtyper med få eller inga oönskade sidoeffekter, varför den lämpar sig extra bra för känslig och reaktiv hy.
Avslutningsvis lägger vi en specialmask och i vissa fall gör vi LED-Ljusterapi (då utgår massagen) LED-terapi är en ljusterapi med fotoner som effektivt stimulerar processen i hudens mitokondrier som initierar läkning, reducerar smärta och inflammationer samt främjar tillväxt av nya friska celler.
​​​​​​​
​​​​​​

Belle Visage Lactoserum -
passar fetare hy med synliga porer ung som gammal.

60 min 1395:- eller 40 min 1095:- i den kortare utgår vissa moment. 
​​​​​​​
Hudföryngrande, akne, förstorade porer, talgrik (fet) hy, generell huduppfräschning.
Denna mölksyra peel behandling har varit med oss länge och är en av våra kunders mest uppskattade när huden känns som en "smutsig" mask. Den ger en mycket effektiv rengöring av huden och lämpar sig för de flesta kunder förutom de med torr/känslig hud där rekommenderar vi i ställer ICE Peel nedan. Den längre behandlingen är en komplett ansiktsbehandling, den kortare lämpar sig perfekt för den som är ute efter en portömning och uppfräschning av huden. Många gånger är detta en behandling som görs inledande för att sen fortsätta med den mer avancerade hudvården om behov finns.

Belle Visage
Tonåring

​​​​​50 minuter: 1195:-​​​​​​​
Denna behandling är lite kortare ingen massage ingår. Här lägger vi fokus på de problem som vi kan uppleva i tonåren. Vi pratar även om hur du bäst tar hand om din hud själv hemma och ger dig råd. Eftersom hudtillståden under tonåren kan variera kraftigt så är detta en behandling där din akutoriserade hudterapeut helt anpassar behandlingen efter hur det ser ut när du kommer. En del har en hud som är fet med mycket akne och pormaskar och en del har blandad fet och torr/känslig hy. Det finns därför inte ett sätt att behandla tonåringar på utan vi måste alltid anpassa behandlingen utifrån hur det ser ut vid behandlingstillfället och skräddarsy din behandling när du kommer. Vi har lång erfarenhet och mycket goda resultat av behandling av tonårshy.


ICE peel - Enerpeel Mandelsyra + Cryoterapi passar alla

​​​​​​​70 min 1495:-
45 min 1195:- Enerpeel MA (Mandelsyra) + portömning eller massage+ ICEmask
​​​​​​​

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbart resultat. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Döda hudceller exfolieras för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.
Kemisk Peeling
Kemisk Peeling är en väldokumenterad effektiv metod att exfoliera och stimulera huden samt har en rad kvalitetsförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet. Kemisk Peeling är snabbverkande och bidrar aktivt till att stimulera hudens förnyelseprocess och till att bevara hudens ungdomliga fräschör. Effekten av Kemisk Peeling är omedelbar och skapar synbar lyster.
Cryoterapi
Cryoterapi är en kylbehandling med flera allmänna hudförbättrande egenskaper. Kylbehandling reducerar och lindrar inflammation, rodnad, svullnad och främjar god genomblödning. Dessutom stärker kylbehandling immunförsvaret och stärker hudens skyddsfunktioner. Cryoterapi främjar ökad aktiv ämnesomsättning i cellerna, vilket gör att slaggprodukter rensas ut och näringsämnen bättre når ut.Skin Regimen - Urban Longevity Facial™:  för torr & stressad hud (ej portömning)  45 eller 70 min som även inkluderar en ryggmassage. 

45 minuter 1195:- (ansikte)
70 min 1495:- (ansikte + ryggmassage)

Med tre massagemoment ger denna behandling optimalt välbefinnande och tydliga resultat. Terapeutens händer lämnar dig aldrig. Försvinn in i lugnet med avslappnande musik och härliga dofter. Med produkter som fokuserar på de vanligaste stressrelaterade tecknen, såsom uttorkning, grå hudton, fina linjer och rynkor, får du även det efterlängtade resultatet. Ingen protömning görs i denna behandling här ligger fokus på välbefinnande och återfuktning/lyster. CE-MÄRKT HUDVÅRD

Produkter och behandlingar är alla klassade som medicintekniska produkter (Klass ll-lll) -Din garanti för kvalitetssäkra, effektfulla och väldokumenterade produkter.
Medicintekniska produkter ger regulatoriska fördelar jämfört med de kosmetiskt klassade. förutom att kvalitet och säkerhet är granskat av oberoende myndighet, tillåts de även innehålla både högre koncentrationer och specifika ingredienser som är förbjudna i kosmetiskt klassade produkter. Detta ger givitvis också helt andra möjligheter för resultat. 

Klassificeringar inom EU som gäller är:
  • Kosmetik (här hittar vi de flesta hudvårdsmärken) 
  • Medicintekniska produkter (CE-märkta) t ex Synchroline Rosacure, Aknicare och Enerpeel kemsik peeling
  • Läkemedel - Det du får på recept av läkare. 

Ultra Sonic Skin Scrub - portöming

​​​​​​​
Ultra Sonic Skin Scrub rensar på djupet med hjälp av ultraljud och elektricitet. Huden fuktas med vatten. Därefter för man det speciellt formade ultraljudshuvudet över huden som ger ifrån sig ultraljudsvibrationer med en frekvens om 28 000Hz som splittrar vattnet i mikroskopiskt små partiklar som tränger in i hudens porer och avlägsnar alla orenheter på djupet. Talg och pormaskar mjukas upp med hjälp av ultraljudet så att de kan avlägsnas smärtfritt, man slipper på så sätt mycket av "klämmandet" som många kan uppfatta som obehagligt.