Yumi Lashes – Keratinbehandling

en 3 i 1 behandling (volym, färg och lyft) 

Görs som LashLift Pris 1295:- eller som BrowLift 795:- (BrowLift som tillval till LashLift kostar 300:-) 

Yumi Lashes är ett naturligt alternativ för längre och tjockare fransar med ett naturligt lyft. Yumi Lashes tilldelades en välförtjänt utmärkelse för kategorin Bästa Fransbehandling 2017! 
Yumi Lashes behandlingen har som syfte att vårda och stärka ögonfransarna. Ögonfransar består till ca 93% av proteinet keratin. Keratin ger elasticitet, motståndskraft och skönhet till fransarna. Efter Yumi Lashes keratinbehandling blir fransarna  starkare och mer motståndskraftiga mot yttre påfrestningar och fransens livscykel blir helt enkelt längre . Som bonus ser dem längre, tjockare och vackrare ut.
Behandlingen är perfekt för dig som söker ett naturligt alternativ till vackra, lång fransar. Behandlingen tar ca: 90-120 minuter, effekten är omedelbar och varar i 7-12 veckor. Men behandlingen kan göras om efter ca: 6-8 veckor om så önskas. Upprepade behandlingar ger mer resultat.
Förläng effekten KERATIN LASH LIFT MASCARA (lotion) är för dig som har torra fransar och/eller vill förlänga effekten efter Yumi Lashes keratinbehandling . Fransarna blir starkare och mer motståndskraftiga mot yttre påfrestningar och fransens livscykel blir längre. Produkten finns att köpa i butiken.

Här beskriver vi i korthet SKILLNAD mellan Lash Lift och Yumilashes då det är en vanligt förekommande fråga! Vi har absolut inget emot Lash Lift och erbjuder båda behandlingarn men de skall dock inte förväxlas med varandra.
Lash Lift är en uppdaterad franspermanent. Många tror att Lash Lift är synonymt med YumiLashes på grund av felaktig marknadsföring,  men så är dock inte fallet även om man får liknande resultat direkt efter behandlingen. 
YumiLashes är en unik franslyft keratinbehandling som också inkluderar en mild variant av Lash Lift  Även sammansättningen på produkten är vitt skild. YumiLashes behandlingen mättar fransarna med vitaminer och keratin inifrån redan efter 1 behandling har fransarna förbättrats avsevärt och efter 2-3 behandlingar (ca 4- 6 mån)  kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats markant.        Här är 6 anledningar till varför YumiLashes:
  1. YumiLashes skapades ursprungligen för alla som är allergiska mot mascara, färg, starkakemikalier dvs ingredienserna är milda och
    framförallt anpassade för känsliga ögon och hud.
  2. YumiLashes har snart existerat i 10 år och erbjuder ett komplett sortiment av produkter som håller hög kvalitet och ger det bästa resultatet!
  3. Yumilashes har en avancerad franslyft teknik som syftar till att lyfta egna fransar (inte böja därför blir fransarna aldrig överböjda!)
  4. YumiLashes behandlingen  är räddningen för dig som skadat dina fransar (t ex med dåliga fransförlängningar) och dessutom vänder Yumilashes
  5. YumiBrows – med Yumi produkter kan man också laminera ögonbryn, YumiBrows  är en behandling för glesa ögonbryn dvs med samma produkt kan man göra olika behandlingar.
  6. Du får bättre fransar på riktigt fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats markant. Detta är franshälsa när den är som bäst.