Välkommen till Belle Visage.

Din hud är vår specialitet. Oavsett vad du önskar hjälp med har vi behandlingen. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer
som en del av vår service.​​​​​​​

VI HAR PROBLEM MED VISSA BOKNINGSKNAPPAR som länkar fel. 
KLICKA här  om du har problem. Ny hemsida är på gång. 

PrimeLase -Permanent hårborttagning med Laser

Under v. 18-19 har vår PrimeLase fått åka på en oplanerad service. Därför går det inte att boka tid just nu. Tyvärr går det inte att stänga onlinebokningen för endast 2 veckor utan den stängs helt eller inte alls. Vi ber er därför maila oss för tidsbokningar från v. 20 och framåt info@bellevisage.net Mvh Eva & Agnes

OM OSS

Belle Visage grundades 2001 i Sundsvall  vi har per idag utfört över 40 000 behandlingar. Vår målsättning är att med god service och hög kvalité erbjuda ett brett utbud av hud och kroppsvårdsbehandlingar för att kunna tillmötesgå våra kunders olika behov och önskemål. Vi håller oss uppdaterade med ny teknik både när det gäller utrustningar och behandlingar allt för att kunna uppnå maximala och tydliga resultat. Vi har många gånger varit först med det senast inom avancerad hudvård och vårt mål är att fortsätta bevaka markande för att du som kund alltid skall kunna känna dig säker på att du får det bästa. Vi arbetar endast med väl dokumenterade och högklassiga produkter som inte innehåller några ingredienser som kan skada din hy eller orsaka acne, allergier eller åldrande.

Din hud är vår specialitet!

Hittar du inte en tid som passar i onlinebokningen hör av dig, så kanske det går att lösa. 


Lättast nås vi på info@bellevisage.net eller tel 060-153000 eller sms till 070-3484400. Du vet väl att vi även erbjuder sms konsultationer. Skicka bild och fråga till 070-3484400 så svarar vi via sms  eller ringer upp. 
För att nå våra kollegor på Sundsvall Wellness Center direkt skicka mail på info@sundsvallwellnesscenter.se eller ring 060-123000  Vi ligger alla under samma onlinebokning.