Fillers

Restylane / Botox / Juvederm

Om du inte tidigare gjort Restylane/Botox eller Juvederm hos oss erbjuder vi dig alltid kostnadsfri konsultation innan du bokar din behandling. Den kan du boka via onlinebokningen hos Eva.
Har du inte tid att komma till oss kan du använda dig av vår telefonkonsultation. Skicka en bild på dig själv till 070-3484400 och ställ din fråga så ringer jag (Eva) upp dig eller svarar via sms beroende på önskemål. 
Alla behandlingar utförs av legitimerad läkare. Se närmare presentation av våra behandlare längre ner på sidan 

Boka tid för
​​​​​​​konsultation eller behandling 

Priser:

  • Botox Full behandling dvs bekymmersrynkan/panna/kråksparkar 4000:-
  • Botox Begränsad behandling dvs beskymmersrynkan 2500:-
  • Restylane Skinbooster (Vital & Fyness) 3000:-
  • Restylane 1 ml (Restylane & Refyne) 3500:-
  • Restylane 1 ml (Lyft, Define, Volyme, Kysse) 3900:-
  • Profhilo 2 ml (Elasticitet och fasthetshöjande Ger även huden en fantastisk lyster. Behandlingen göras som kur 2 gånger 2 ml totalt. Kan med fördel användas för behandling av hals)  3500:- för 2 ml
  • Teosyal Redensit 2, 1 ml (bl a för behandling av tårfallskanalen) 3800:-
  • SUNEKOS 200 - ENSTAKA behandling 1900:- 
    Kur 3 behandlingar 4900:-
När du gör mer än 1 ml så lämnas en RABATT om 500:- för varje EXTRA spruta. Gäller även vid kombination Restylane + Botox

Vill du veta hur vi bäst behandlar dig. Boka kostnadsfri konsultation med Eva eller använd vår SMS tjänst. Skicka bild av ditt ansikte och ställ din fråga till 0703484400 så svarar vi så fort vi kan. 

Behandlingsdatum för 2021 


Vår/sommar

Januari, lördag 23/1 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius
​​​​​​​Februari, lördag-söndag 27-28/2 - Dr Jan Lapins
Mars, lördag 27/3  - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius
April, lördag-söndag 24-25/4 - Dr Jan Lapins 
Maj, lördag 29/5 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius
Juni, lördag-söndag 19-20/6 - Dr Jan Lapins 

Juli v. 29  onsdag den 21/7 behandlare Dr Lennart Sandberg 
​​​​​​​

Höst

Augusti, lördag-söndag 21-22/8 - Dr Jan Lapins  
Oktober, lördag 2/10 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius 
November, lördag-söndag 6-7/11 - Dr Jan Lapins  
December, Lördag 11/12 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius 


För avbokingspolicy scrolla ner. ​​​​​​​

Vårt ansiktet förändras en hel del under livet ovan ser ni skillnaden i skelettet mellan 35 år och 55 år
Vårt ansiktet förändras en hel del under livet ovan ser ni skillnaden i underhudsfettet mellan 35 år och 55 år. Att återge ansiktet volym gör många gånger mer om vi vill få en föryngrande effekt än att jaga specifika rynkor. 

RESTYLANE & Juvederm 

Ger dig oändliga möjligheter till ett vackrare och ungdomligare utseende. Behandlingsresultatet syns direkt, är förebyggande och effekten håller länge men är inte bestående. Med Fillers kan vi ge fyllighet till läppar eller återge huden volym inifrån och på så vis lyfta oönskade rynkor, veck och linjer i ansiktet vilket medför att hudens utseende återställs. Fillers används även för korrigering av t ex acneärr eller som ett alternativ till kirugi för mindre justeringar i ansiktet som tex korrigeringar av näsor eller en mer definierad käklinje, haka eller kindben. Möjligheterna är oändliga, ingen återhämtningstid behövs utan du kan direkt återgå till arbete. Se före/efter bilder som utförts av våra egna behandlare längre ner på sidan och/eller läs mer på produkternas officiella hemsidor. 
Läs mer om RESTYLANE här 
​​​​​​​Läs mer om JUVEDERM här

Botox

Varför får vi rynkor?
Varje gång vi använder den underliggande ansiktsmuskulaturern framkallas rynkor och linjer i huden. I samband med stigande ålder tenderar dessa uttrycksrynkor och linjer att bli kvar och synas även när ansiktsmuskulaturen är avslappnad. Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande medel som ger ett snabbt och fint resultat. Dessutom är Botox förebyggande för att undvika framtida rynkor.

Missuppfattningar om botulinumtoxin

En vanligt förekommande missuppfatting är att botulinumtoxin totalförlamar muskulaturen i ansiktet på ett onormalt sätt men så är inte fallet. Våra läkare arbetar med att minska de omedvetna anspänningarna i ansiktsmuskulaturen.
​​​​​​​

TEOSYAL REDENSITY II

När är vi åldras försvinner/förtunnas volymen/fettvävnaden under ögonpartiet vilket resulterar i en insjunkning runt ögonen. Insjunkningen orsakar skuggningar och mörka ringar under ögonen (Tear trough) vilket gör att vi ser trötta ut. Teosyal Redemsity II är en speciellt utvecklad produkt för det sköra området runt ögonen. Preparatet injiceras under ögonen för att ta bort/dämpa fåror och gör så att kunden kan återfå den förlorade volymen igen.

SUNEKOS 200

Produkten Sunekos 200 har givit behandlare möjlighet att injektera svåra områden precis runt ögonen. Sunekos 200 består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Sunekos 200 är en effektiv behandling vid oönskade rynkor runt ögonen så som kråksparkarna och rynkor under ögonen.
För bästa resultat rekommenderar vi alltid en kur vilket innebär tre behandlingar. Behandlingen utförs med ca 2-6 veckors mellanrum. Därefter rekommenderas en behandling för påfyllning ungefär var sjätte månad. Resultat börjar kunden se efter ungefär ca 1 månad efter första behandlingen.


​​AVBOKNINGSREGLER:

Du kan avboka din behandling utan anledning upp till senast fredag 1 vecka innan. Sen förbereder vi din journal, köper ut beräknat material,  beställer tåg, flygbiljetter och bokar hotell mm till våra läkare som kommer upp från Stockholm. Allt för att din behandling skall vara en positiv upplevelse. Självklart kan det ändå hända saker så du behöver avboka sent, den möjligheten finns då men mot en avgift om 1000,- som täcker en del av de kostnader vi då ändå har för ditt uteblivna besök.
Kan vi fylla din tid med någon annan klient så återbetalas beloppet till dig. 

Vid ombokning p g a sjukdom/sjukdomssymptom/covid så betalar du 1000:- som sen dras bort vid ditt kommande besök (det du ombokar till) så det blir i slutändan ingen kostand för dig utan istället en förskottsbetalning. Mot uppvisande av positivt covid testresultat så ugår ingen debitering, inte heller vid uppvisande av läkareintyg för annan sjukdom. Tyvärr har vi fått lägga till detta i vår avbokningspolicy då vi sett att ett flertal person använt pandemin som en ursäkt och hävdat att dom varit sjuka i covid 3-4 gånger under ett halvår. Vilket vi i dagsläget vet inte är möjligt. 

Med förhoppningar om er förståelse.


Våra behandlare:

Dr. Lennart Sandberg


För mer information om Lennart se filmen och besök: www.humlegardskliniken.se
Dr. Lennart Sandberg har utfört Restylane och Botox behandlingar hos Belle Visage sen 2013.
​​​​

Dr. Jan Lapins

Har mer 20 års erfarenhet av injektions-behandlingar med Restylane, Botox och Juvederm. Dr Lapins är  hudspecialist läkare och Docent. Dr. Jan Lapins har varit med oss sen start 2001

Tandläkare Amanda Weidenius


Amanda Weidenius är legitimerad tandläkare och har sedan hon påbörjade sin utbildning haft ett stort intresse för estetik. Amanda är dotter till Dr Lennart Sandberg
Amanda  har deltagit i Galdermas internutbildningar för Restylane behandlingar och hon utför även Botox. Självklart har Dr Lennart Sandberg men sin långa erfarenhet fungerat som mentor för Amanda. Hon är  certifierad behandlare och medlem i Estetiska Injektionsrådet.

före/efter bilder 

Arbetet med före/efter bilder pågår just nu. Vi kommer fylla på med fler bilder under den kommande tiden och även löpande därefter. 
Acneärr 
Behandlare Dr. Sandberg
Näsben, nästipp
Behandlare: Dr. Sandberg
Käke & haka 
Behandlare Dr. Sandberg
Kinder & akneärr 
Behandlare Dr Sandberg & Dr. Lapins
Läppar 
Behandlare Dr. Lapins
Tårfallskanalen 
Behandlare Dr. Lapins


Nasolabilafall (skrattrynkor)
Behandare: Dr. Lapins