Microneedling med Dermastamp 60 minuter 2000:-


​​​​​​​Eller Gör din e-DERMASTAMP®-behandling till en komplett ansiktsbehandling

e-DERMASTAMP® + Lactoserum + portömning och specialmask 2295:-
e-DERMASTAMP® + Enerpeel + portömning och specialmask 2495:-
e-DERMASTAMP® + PRX T-33 (3 lager hela ansiktet) + portömning och specialmask 2995:-

Genom att se till Din huds behov anpassas behandlingar för att verka på de områden Din hud har störst behov för. Det kan vara att jämna ut hudens pigmentering, reducera rynkor/linjer eller återskapa hudens ungdomliga fyllighet. Med e-DERMASTAMP® erbjuds resultatinriktad antiåldrandevård i flera dimensioner på ett okomplicerat och effektfullt sätt. Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.

e-DERMASTAMP® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:
  • Åldrad hud (Hudåtstramning, Rynkor & Linjer)
  • Pigmenteringar
  • Förstorade Porer / Ojämn Hudstruktur
  • Ärrvävnad
  • Brännskador
  • Bristningar/Strier
e-DERMASTAMP®-behandlingen ger inga sociala begränsningar utan du kan direkt återgå till din normala vardag. Endast en tillfällig rodnad, likt solbränna syns 1-2 dygn efter behandlingen. Behandlingen utförs med sterila engångsinstrument för Din och behandlingens säkerhet.


​​​​​​​BEHANDLINGSINTERVALL

Din e-DERMASTAMP®-behandlingen kan göras som enstaka behandlingar eller som kur  t ex vid reducering av ärr. Då görs behandlingarna 2-6 behandlingar med 1-4 veckors interval.Gör din e-DERMASTAMP®-behandling till en komplett ansiktsbehandling

e-DERMASTAMP® + Lactoserum + portömning och specialmask 2295:-
e-DERMASTAMP® + Enerpeel + portömning och specialmask 2495:-
e-DERMASTAMP® + PRX T-33 (3 lager hela ansiktet) + portömning och specialmask 2995:-
images 300x123images 300x123
images 300x123
Medical Skin Needling The Green RoomMedical Skin Needling The Green Room
Medical Skin Needling The Green Room
Efter/före en kombinationsbehandling Microneedling + Enerpeel GA