Välkommen till Belle Visage.

Din hud är vår specialitet. Oavsett vad du önskar hjälp med har vi behandlingen. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer
som en del av vår service.​​​​​​​

2001

2021


Tiden går fort.....

Som ni vet är vi en del av Sundsvall Wellness Center och det har faktiskt gått hela 3 år+ sen vi körde igång med vårt konceptcenter för skönhet och hälsa. Idag är vi hela 10 företag som är verksamma med ett överlägset utbud av olika tjänster. 

Kom och fira med oss. Vi bjuder på bubbel och tilltugg. Mingla med oss terapeuter, läkare och få svar på dina frågor och funderingar.

Massor av ERBJUDANDEN och utlottningar av behandlingar till ett värde av mer än 10 000:-  

Klockan 17.00 kommer Dr. Lennart Sandberg berätta om möjligheterna med Filler, Botox och trådlyft. Det vill du inte missa, kombinationen av dessa fantastiska behandlingar är oändliga. 

VARMT VÄLKOMNA !
ÖPPET Lördag 21/5 kl. 10-17
ÖPPET Söndag 22/5 kl. 10-12

Erbjudanden under eventet - Fler erbjudanden kommer finnas hos övriga företag också

(gäller ej onlinebokning) :

1) PRX T-33 Nålfri Biorevitalisering

- ​​​​​​​Nästa generations hudföryngring
En av de absolut mest utförda behandlingarna i Sverige idag. Vid bokning under eventet 1495:- (Ord 1995:-) DU SPARAR 500:-


2) Medical Pen Needle Booster Microneedling -

Vår senaste Microneedling behandling där vi använder oss av Needle Boost serum med den senaste teknologin av tillväxtfaktorer. Behandlingen kan göras korrigerande eller förebyggande.
Vid bokning under eventet 1795:- (Ord 2295:-) DU SPARAR 500:-


3) ICE Peel - Kemisk peeling + Cryoterapi

70 minuter inkl. portömning och massage. PRIS 1395:-
Passar alla även känslig hy/Rosacea. Vid bokning under eventet BJUDER VI PÅ FRANS & BRYNFÄRG


4) Permanent Make up - Fransmarkering /lashline

En av våra mest uppskattade behandlingar Vid bokning under eventet 2500:- (ord. 3000:-) Erbjudandet gäller hos Eva - Belle Visage men även hos våra kollegor Alex - AlexBeautybox och Cicci - CiccisBeautybox. 

NYHET! Medical Pen Needle boost 

Indikationer för behandling:

 • Ärr (akne & operationsärr)
 • Bristningar
 • Slapp hud/hudföryngring
 • Förstorade porer
 • Torr hud
 • Lyster/Vitalitet
 • Pigmentförändringar/Ljusåldrad hy
 • Ojämn hudtextur
 • Bevara fyllighet/ Bevarar upprätthåller Fillers
Medical Pen Needle Booster Microneedling tar din behandling till en högre nivå för tydligare resultat på kortare tid
 
Behandlingen kan göras både i ansiktet och på kroppen.
Needle booster är en kombination av Medical Pen Microneedling och potenta Deep Serum med aktiva ingredienser. Det finns 3 olika Deep Serum som gör att vi kan individanpassa efter vad vi önskar uppnå.
Var serum innehåller en ”cocktail” med den senaste teknologin av tillväxtfaktorer (Growth Factors), peptider, aminosyror, antioxidanter, vitaminer etc. Med Medical Pen Needle Booster preparatstimuleras huden och samverkar för ökad effekt av Microneedlingbehandlingen.
​​​​​​​Läs mer här

  Hittar du inte en tid som passar i onlinebokningen hör av dig, så kanske det går att lösa. 


  Lättast nås vi på info@bellevisage.net eller tel 060-153000 eller sms till 070-3484400. Du vet väl att vi även erbjuder sms konsultationer. Skicka bild och fråga till 070-3484400 så svarar vi via sms  eller ringer upp. 
  För att nå våra kollegor på Sundsvall Wellness Center direkt skicka mail på info@sundsvallwellnesscenter.se eller ring 060-123000  Vi ligger alla under samma onlinebokning.

  OM OSS

  Belle Visage grundades 2001 i Sundsvall  vi har per idag utfört över 40 000 behandlingar. Vår målsättning är att med god service och hög kvalité erbjuda ett brett utbud av hud och kroppsvårdsbehandlingar för att kunna tillmötesgå våra kunders olika behov och önskemål. Vi håller oss uppdaterade med ny teknik både när det gäller utrustningar och behandlingar allt för att kunna uppnå maximala och tydliga resultat. Vi har många gånger varit först med det senast inom avancerad hudvård och vårt mål är att fortsätta bevaka markande för att du som kund alltid skall kunna känna dig säker på att du får det bästa. Vi arbetar endast med väl dokumenterade och högklassiga produkter som inte innehåller några ingredienser som kan skada din hy eller orsaka acne, allergier eller åldrande.

  Din hud är vår specialitet!