​​​​​​​Alla JULKAMPANJER görs numera tillsammans med våra kollegor hos Sundsvall Wellness Center. För mer information om vad som gäller läs under Presentkort på denna hemsida eller på www.sundsvallwellnesscenter.se

Välkommen 2020

 • FrånJanuari 2020 har  Madelene Asplund "Madde" - Eco Body & Skincare anslutit sig till SWC och kommer  även hon att erbjuda ansiktsbehandlingar med det svenska ekologiska märket Maria Åkerberg. Förutom ansiktsbehandlingar tar Madelene även över massage behandlingarna. Belle Visage kommer fortsätta fokusera på den korrigerande hudvården som är vår specialité men självklart finns även klassiska ansiktbehandlingar och våra enklare Quick Fix behandlingar kvar. Vi välkomnar denna utökning som kommer ge er fler valmöjligheter och lättare att få tider. 

 • Ett annat område vi nu stärker upp på är permanent hårborttagning med PRIMELASE - Annica Jonasson, sjuksköterska kommer från februari kunna erbjuda tider för konsultationer och behandling med PRIMELASE Det gör att vi nu kan ta in nya kunder för denna populära behandling. Konsultationerna ligger redan nu bokningsbara via onlinebokningen och behandlingstider kommer inom kort. Vi har även reserverat tider hos Eva för de av er som redan är i gång med era behandlingar. Det gör att tillsvidare om ni inte hittar tider online så kan ni maila oss på info@bellevisage.net så försöker vi lösa en passande tid. 

 • Ni kommer även notera att vi har fått göra vissa prishöjningar, och det är aldrig roligt att behöva höja priser. Anledningen till prishöjningarna är som i övrig handel den försvaga kursen av svenska kronan. 

 • Flera av våra 30 minuterbehandlingar är nu 40 minuter och flera av våra 60 minuters behandlingar är nu 70 minuter. 

 • Vi har även återinfört en kortare behandling för Microdermabration - mekanisk hudslipning med kristaller och polering av huden med glasbollar. Denna behandling finns nu som en 40 minuters 1095:- och en 70 minuters 1395:- båda ligger uppe i onlinbokningen. 

 • Antalet företag hos Sundsvall Wellness Center är stabilt 10 stycken. Våra kollegor där erbjuder vissa behandlingar som vi inte har i egen regi t ex: Fransförlängning, fotvård, massage, behandling av åderbråck, ådernät, plastikkirurgi och mycket mer vi ligger alla under samma onlinebokning . För åderbråck och plastikkirurgi maila oss för bokning och frågor till info@bellevisage.net så ser vi till att ni får kontakt med rätt person. Telefonnummer till oss är som tidigare 060-153000 men vi har även ett telefonnummer för SWC som är 060-123000 

STORT TACK FÖR 2019

Vi vill tacka alla underbara kunder för 2019. Vi är jätte tacksamma att ni valt att komma till oss ännu ett år. Att vi kommer få ert förtroende även 2020 har årets julförsäljning visat på. STORT TACK!

NYHET Januari 2020! Madelene Asplund - Eco Body & Skincare ansluter sig till SWC och kommer  även hon att erbjuda ansiktsbehandlingar med det svenska ekologiska märket Maria Åkerberg. Förutom ansiktsbehandlingar tar Madelene även över massage behandlingarna. Belle Visage kommer fortsätta fokusera på den korrigerande hudvården som är vår specialité och släpper därmed vissa behandlingar till Madelene. Vi välkomnar denna utökning som kommer ge er fler valmöjligheter och lättare att få tider. 

Vi kommer även utöka med ytterligare en medarbetare under januari/februari när det gäller den Permanenta Hårborttagningen mer information om vem det är kommer inom kort. 

2019 Vi flyttade till nya lokaler och blev en del av Sundsvall Wellness Center vilket har varit helt fantastiskt. I och med det nya konceptcentret har du som kund möjlighet att välja av Sundsvalls största utbud och förmodligen ett av Sveriges största. Vi kan varmt rekommendera våra kära kollegor i centret och deras behandlingar, vissa behandlingar utförs även av flera av oss terapeuter så hittar du inga tider hos din "vanliga" terapeut välj från alla som gör behandlingen t ex frans & brynfärgning + form för att få en mer passande tid. 

Eva kommer vara semesterledig från den 2/1 - 20/1 under denna tid hänvisare vi till våra kollegor på SWC 060-123000 som kan hjälpa till med bokningar, ändring av tider eller liknade. För frågor rörande våra behandlingar maila på info@bellevisage.net eller sms på 0703484400

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS 2020 och till dess önskar vi er ett

Gott Nytt År!
ERBJUDANDEN JULEN 2019

 • JULENSERBJUDANDEN SÄLJS FRÅN DEN 30/11 TILL DEN 23/12 I OBEGRÄNSAT ANTAL
 • 20% på ALLA PRODUKTER från Synchroline & Tebiskin 30/11-7/12 (så långt lagret räcker, vi har fyllt på ordentligt)
SE INFO OM ALLA KAMPANJERNA NEDAN

Varmt välkommen!

JULENS ERBJUDANDEN

Dessa PRESENTKORT kan köpas i butiken på Nytorget 2 eller via Swish till 1234964391 glöm inte ange adressen dit du vill att vi skickar kortet. När du har swishat skicka oss ett mail på info@sundsvallwellnesscenter.se då vi inte automatiskt får avisering från swish. Tänk på att postgången innan jul kan ta någon dag extra. Korten skickas från oss senast dagen efter swishen & mailet inkommit. Vi har öppet i butiken alla helgfria vardagar och EXTRA ÖPPET Lörd 14/12 kl. 12-15 & lörd-sönd 21-22/12 kl. 12-15 VARMT VÄLKOMMEN!


Villkor på korten: 

 • Presentkorten gäller för behandling inte produkter. Välj en behandling som uppgår till det dubbla värdet eller mer VI HAR SUNDSVALLS STÖRSTA UTBUD! Inga tillgodokvitton lämnas på rabatten. Giltighetstid 200102-201130

  Följande få begränsningar finns: 

 • Kortet gäller vanlig fotvård däremot inte medicinsk. 
 • Kortet gäller för NYTT SETT nagelförlänging & fransförlängning däremot inte för underhåll frans & nagelförlängning, dessa är redan rabatterade.
 • Kortet gäller ej  fillersbehandling hos våra läkare. 
 • Ett kampanjpresentkort kan ej kombineras med andra erbjudanden eller läggas ihop 2 kort i samma behandling (rabatt + rabatt) 

FYLL PÅ MED PRODUKTER 20% PÅ ALLA PRODUKTER FRÅN SYNCHROLINE OCH TEBISKIN 


 • gäller hela veckan från lördag till lördag och självklart är butiken öppen även den 7/12 kl 12-16
 • Gäller så långt lagret räcker, vi har fyllt på ordentligt men reserverar oss ändå för att produkter kan ta slut.