Sundsvalls Wellness Centers JULERBJUDANDEN! Kan köpas fram till Julafton. 


Swishar fram till 23/12  kl 15.00  mailar vi samma dag. Swishar efter kl. 15.00 den 23/12 kan vi inte garantera att dom mailas innan jul. Vi har även BOKA DIREKT presentkort på valfritt belopp som kan köpas och skrivas ut direkt i vår onlinebokning, dessa omfattas inte av någon kampanj utan det är köpt belopp som gäller.  Onlinebokningen når du här


Detta gäller:
 • Presentkortet har en giltighetstid som är 220102-221130
 • Du betalar 500:- och får ett värde om 700:- 
 • Du kan köpa valfritt antal.  Men tänk på att ENDAST 1 presentkort kan användas per behandlingstillfälle.
 • Presentkortet gäller för hela vårt stora behandlingsutbud
 • Välj en behandling som uppgår till 700:- eller mer. Inga tillgodokvitton lämnas på rabatten. 
 • Presentkortet gäller hos alla ordinarie företag hos Sundsvall Wellness Center. 
 •  Presentkorteten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter eller läggas ihop med andra kampanjpresentkort (rabatt + rabatt) 

PRESENTKORTEN kan köpas i BUTIKEN eller
ONLINE:
1) Swisha 500:- till Sundsvall Wellness Center 1234964391 
2) Maila info@sundsvallwellnesscenter.se vilket namn/nummer din swish kom ifrån. 3)Om du vill ha namn på presentkortsmottagaren skriv vilket. Om du köper flera kort skriv då vilka namn du vill ha eller om du inte vill ha något namn alls. Var tydlig med vad du vill så har vi kan tillmötesgå dina önskemål.  Vi mailar dig dina kort under kommande vecka. 
20 % på ordinarie pris Gäller ALLA Synchroline & Tebiskin vid köp i BUTIKEN under kampanjperioden och så långt lagret räcker

20 % gäller även på WiQ dag & nattkräm. Gäller vid  köp i BUTIKEN och under kampanjperioden, så långt lagret räcker

​​​​​​​JUBILEUMSPRIS på PrimeLase - Permanent hårborttagning

Boka en konstandsfri konsultation under september och om du väljer att gå vidare med behandling så får du 20% rabatt från din första behandling tills det du är klar. Gör du 2 områden så BJUDER VI dessutom på behandling av AXILLER (armhålan) gäller t o m 29/10

Markandens förmodligen mest kraftfulla hårborttagningslaser. 
Välj rätt från första början! Extrem kraft. Förstklassiga resultat. Högsta säkerhet

Rätt våglängd och puls ger bättre resultat!

PrimeLase är först i världen med en diodlaser som nyttjar den unika våglängden 755nm som under mer än 20 år bevisats vara den absolut effektivaste för permanent borttagning av hår.  Dessutom har PrimeLase en enorm kraft, vilket gör det möjligt att skapa en mycket kortare puls än andra system. Effekten blir mycket bättre och dessutom mindre smärtsamt. Troligtvis världens snabbaste laser.
​​​​​​​Läs mer om behandlingen här
​​​​​​​

VI JUBILEUMSBJUDER  PÅ DIN FÖRSTA BEHANDLING &  och ger dessutom 20 % PÅ KOMMANDE BEHANDLINGAR.  GÄLLER VID BOKNING AV KONSULTATION INNAN 2021-10-29

TATUERINGSBORTTAGNING  MED Q-terra Q10
Till skillnad från många andra Q-Switchade Nd YAG- lasers för tatueringsborttagning klarar Q-terra Q10 av att lasra bort hela färgspektret i en tatuering, dessutom helt utan ärrbildning . Detta är en skonsam laser som har fler våglängder hela fyra stycken (1064 nm, 650 nm, 585 nm och 532 nm). Pulsbredden ligger på 5 – 6 ns (nanosekunder).
Q-terra Q10 är den enda maskinen i världen  som har en äkta tvillingpuls det gör inte bara att vi får perfekta resultat utan även på ett mycket skonsamt sätt. 
​​​​​​​Läs mer om behandlingen här
​​​​​​​

JUBILEUMSPRIS på CARBON PEEL + specilamask - 

NU 895:- ​​​​​​​(ord pris 1295:-)gäller t o m 29/10

Carbon Peel är smärtfri, ger ingen rodnad, avlägsnar döda hudceller, minimerar porer och lämnar huden med en fantastisk Hollywood GLOW

JUBILEUMSPRIS på HOLLYWOOD behandling Akne eller Antiage  + Carbon Peel 2 behandlingar i 1 NU 1295:- (ord. pris 1695:-)

Här jobbar med antingen Akne eller Antiage. Akne - genom att rubba talgkörtlarna dämpas aknen markant. Antiage - genom termal effekt - uppvärmning i huden stimulerar vi till kollagen och elastin börjar produceras. Behandlingarna utförs med hjälp av vår nya Q-terra Q10 Q-witchade Nd YAG- laser (gäller t o m 29/10)
​​​​​​​Läs mer om behandlingen här
​​​​​​​

Välkommen Erika

Vi har under 2021 sett behovet av att utöka med fler behandlingstider så därför  stärker vi nu upp vårt team med ytteligare en behandlare Erika Wallgren. Erika har 3 års erfarenhet från arbete på klinik. Hon är laserterapeut och kommer bland annat  arbeta med våra Q-terra Q10,  Primelase & CoolTech behandlingar.  Hon är dessutom under  pågående utbildning till hudterpeut  och kommer därför även utföra de behandlingar som hittills genomgåtts i utbildningen. Som person är Erika omhändertagande, noggrann och älskar sitt arbete så vi är övertygade om att ni som vi kommer se henne som en mycket uppskaddat resurs. 

Varmt välkomna till Erika och oss andra på Belle Visage 

Erika Wallgren

Välkommen 2021

Vi ser fram emot ett nytt år med ny energi. 2020 var ett utmaningarnas år och vi gjorde en hel del  förändringar för att ni ändå skulle kunna besöka oss säkert. Det visade sig vara lyckat och vi fick ert förtoende så tillströmningen av kunder var i stort sett varit oförändrat. Det har gjort att vi stått starka trotts pandemin och ser positivt på framtiden. Vi har under 2020 sett behovet av att utöka med fler behandlingstider så därför  stärker vi nu upp vårt team med ytteligare en behandlare Agnes Lövgren auktoriserad hudterapeut. Agnes finns bokningsbar från den 11/1.

Varmt välkomna till oss även 2021 / Eva, Agnes, Annica, Jan, Lennart & Amanda

Vår nya medarbetare Agnes Lövgren - auktoriserad hudterapeut

Välkommen 2020

 • FrånJanuari 2020 har  Madelene Asplund "Madde" - Eco Body & Skincare anslutit sig till SWC och kommer  även hon att erbjuda ansiktsbehandlingar med det svenska ekologiska märket Maria Åkerberg. Förutom ansiktsbehandlingar tar Madelene även över massage behandlingarna. Belle Visage kommer fortsätta fokusera på den korrigerande hudvården som är vår specialité men självklart finns även klassiska ansiktbehandlingar och våra enklare Quick Fix behandlingar kvar. Vi välkomnar denna utökning som kommer ge er fler valmöjligheter och lättare att få tider. 

 • Ett annat område vi nu stärker upp på är permanent hårborttagning med PRIMELASE - Annica Jonasson, sjuksköterska kommer från februari kunna erbjuda tider för konsultationer och behandling med PRIMELASE Det gör att vi nu kan ta in nya kunder för denna populära behandling. Konsultationerna ligger redan nu bokningsbara via onlinebokningen och behandlingstider kommer inom kort. Vi har även reserverat tider hos Eva för de av er som redan är i gång med era behandlingar. Det gör att tillsvidare om ni inte hittar tider online så kan ni maila oss på info@bellevisage.net så försöker vi lösa en passande tid. 

 • Ni kommer även notera att vi har fått göra vissa prishöjningar, och det är aldrig roligt att behöva höja priser. Anledningen till prishöjningarna är som i övrig handel den försvaga kursen av svenska kronan. 

 • Flera av våra 30 minuterbehandlingar är nu 40 minuter och flera av våra 60 minuters behandlingar är nu 70 minuter. 

 • Vi har även återinfört en kortare behandling för Microdermabration - mekanisk hudslipning med kristaller och polering av huden med glasbollar. Denna behandling finns nu som en 40 minuters 1095:- och en 70 minuters 1395:- båda ligger uppe i onlinbokningen. 

 • Antalet företag hos Sundsvall Wellness Center är stabilt 10 stycken. Våra kollegor där erbjuder vissa behandlingar som vi inte har i egen regi t ex: Fransförlängning, fotvård, massage, behandling av åderbråck, ådernät, plastikkirurgi och mycket mer vi ligger alla under samma onlinebokning . För åderbråck och plastikkirurgi maila oss för bokning och frågor till info@bellevisage.net så ser vi till att ni får kontakt med rätt person. Telefonnummer till oss är som tidigare 060-153000 men vi har även ett telefonnummer för SWC som är 060-123000 

STORT TACK FÖR 2019

Vi vill tacka alla underbara kunder för 2019. Vi är jätte tacksamma att ni valt att komma till oss ännu ett år. Att vi kommer få ert förtroende även 2020 har årets julförsäljning visat på. STORT TACK!

NYHET Januari 2020! Madelene Asplund - Eco Body & Skincare ansluter sig till SWC och kommer  även hon att erbjuda ansiktsbehandlingar med det svenska ekologiska märket Maria Åkerberg. Förutom ansiktsbehandlingar tar Madelene även över massage behandlingarna. Belle Visage kommer fortsätta fokusera på den korrigerande hudvården som är vår specialité och släpper därmed vissa behandlingar till Madelene. Vi välkomnar denna utökning som kommer ge er fler valmöjligheter och lättare att få tider. 

Vi kommer även utöka med ytterligare en medarbetare under januari/februari när det gäller den Permanenta Hårborttagningen mer information om vem det är kommer inom kort. 

2019 Vi flyttade till nya lokaler och blev en del av Sundsvall Wellness Center vilket har varit helt fantastiskt. I och med det nya konceptcentret har du som kund möjlighet att välja av Sundsvalls största utbud och förmodligen ett av Sveriges största. Vi kan varmt rekommendera våra kära kollegor i centret och deras behandlingar, vissa behandlingar utförs även av flera av oss terapeuter så hittar du inga tider hos din "vanliga" terapeut välj från alla som gör behandlingen t ex frans & brynfärgning + form för att få en mer passande tid. 

Eva kommer vara semesterledig från den 2/1 - 20/1 under denna tid hänvisare vi till våra kollegor på SWC 060-123000 som kan hjälpa till med bokningar, ändring av tider eller liknade. För frågor rörande våra behandlingar maila på info@bellevisage.net eller sms på 0703484400

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS 2020 och till dess önskar vi er ett

Gott Nytt År!