Välkommen till Belle Visage.

Din hud är vår specialitet. Oavsett vad du önskar hjälp med har vi behandlingen. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer
som en del av vår service.​​​​​​​

Tänk vad tiden går fort. STORT Tack till alla kunder som troget funnits med oss i 20 år. Det vill vi fira med fina erbjudanden till Er. Följ oss på Insta och Facebook för att inte missa något. Nedan har ni några erbjudanden, men fler kommer. Vi har även en STOR NYHET på gång..... Mer info kommer inom kort,  jag längtar så till att få dela den med er.  Massor av kärlek / Eva  med personal och samarbetspartners

2001

2021


JUBILEUMSPRIS på CARBON PEEL + specilamask - 

HAPPY HOUR 20 & 23/9 kl 14-18 695:-

för övriga tider ​​​​​​​(ord pris 1295:-) NU 895:- 

Carbon Peel är smärtfri, ger ingen rodnad, avlägsnar döda hudceller, minimerar porer och lämnar huden med en fantastisk Hollywood GLOW

​​​​​​​JUBILEUMSPRIS på HOLLYWOOD behandling Akne eller Antiage  + Carbon Peel 2 behandlingar i 1 HAPPY HOUR 20 & 23/9 kl 14-18 995:- NU 1295:- (ord. pris 1695:-)

Här jobbar med antingen Akne eller Antiage. Akne - genom att rubba talgkörtlarna dämpas aknen markant. Antiage - genom termal effekt - uppvärmning i huden stimulerar vi till kollagen och elastin börjar produceras. Behandlingarna utförs med hjälp av vår nya Q-terra Q10 Q-witchade Nd YAG- laser (gäller t o m 1/10)
Läs mer här om behandlingarna

TATUERINGSBORTTAGNING  MED Q-terra Q10

Boka en konstandsfri konsultation innan 211029. Väljer du att gå vidare med behandling så får du 20% rabatt från din första behandling tills dess att du är klar. Vill du ta bort 2 tatueringar så BJUDER VI dessutom på den minsta som får vara max 10 x10 cm (gäller ej för blå/grön/lila tatuering)
​​​​​​​

Till skillnad från många andra Q-Switchade Nd YAG- lasers för tatueringsborttagning klarar Q-terra Q10 av att lasra bort hela färgspektret i en tatuering, dessutom helt utan ärrbildning . Detta är en skonsam laser som har fler våglängder hela fyra stycken (1064 nm, 650 nm, 585 nm och 532 nm). Pulsbredden ligger på 5 – 6 ns (nanosekunder).
Q-terra Q10 är den enda maskinen i världen  som har en äkta tvillingpuls det gör inte bara att vi får perfekta resultat utan även på ett mycket skonsamt sätt. 
​​​​​​​läs mer om tatueringsborttagning

​​​​​​​JUBILEUMSPRIS på PrimeLase - Permanent hårborttagning

Boka en konstandsfri konsultation innan 211029. Väljer du att gå vidare med behandling så får du 20% rabatt från din första behandling tills dess att du är klar. Gör du 2 områden så BJUDER VI dessutom på behandling av AXILLER (armhålan) 
Markandens förmodligen mest kraftfulla hårborttagningslaser. 
Välj rätt från första början! Extrem kraft. Förstklassiga resultat. Högsta säkerhet

Rätt våglängd och puls ger bättre resultat!

PrimeLase är först i världen med en diodlaser som nyttjar den unika våglängden 755nm som under mer än 20 år bevisats vara den absolut effektivaste för permanent borttagning av hår.  Dessutom har PrimeLase en enorm kraft, vilket gör det möjligt att skapa en mycket kortare puls än andra system. Effekten blir mycket bättre och dessutom mindre smärtsamt. Troligtvis världens snabbaste laser.
​​​​​​​Läs mer om behandlingen här

​​​​​​​Välkommen Erika
Vi har under 2021 sett behovet av att utöka med fler behandlingstider så därför  stärker vi nu upp vårt team med ytteligare en behandlare Erika Wallgren. Erika har 3 års erfarenhet från arbete på klinik. Hon är laserterapeut och kommer bland annat  arbeta med våra Q-terra Q10,  Primelase & CoolTech behandlingar.  Hon är dessutom under  pågående utbildning till hudterpeut  och kommer därför även utföra de behandlingar som hittills genomgåtts i utbildningen. Som person är Erika omhändertagande, noggrann och älskar sitt arbete så vi är övertygade om att ni som vi kommer se henne som en mycket uppskaddat resurs. 

Varmt välkomna till Erika och oss andra på Belle Visage ​​​​​​​
​​​​​​​Boka tid


Erika Wallgren

Hittar du inte en tid som passar i onlinebokningen hör av dig, så kanske det går att lösa. 


Lättast nås vi på info@bellevisage.net eller tel 060-153000 eller sms till 070-3484400. Du vet väl att vi även erbjuder sms konsultationer. Skicka bild och fråga till 070-3484400 så svarar vi via sms  eller ringer upp. 

För att nå våra kollegor på Sundsvall Wellness Center direkt skicka mail på info@sundsvallwellnesscenter.se eller ring 060-123000  Vi ligger alla under samma onlinebokning.

OM OSS

Belle Visage grundades 2001 i Sundsvall  vi har per idag utfört över 35 000 behandlingar. Vår målsättning är att med god service och hög kvalité erbjuda ett brett utbud av hud och kroppsvårdsbehandlingar för att kunna tillmötesgå våra kunders olika behov och önskemål. Vi håller oss uppdaterade med ny teknik både när det gäller utrustningar och behandlingar allt för att kunna uppnå maximala och tydliga resultat. Vi har många gånger varit först med det senast inom avancerad hudvård och vårt mål är att fortsätta bevaka markande för att du som kund alltid skall kunna känna dig säker på att du får det bästa. Vi arbetar endast med väl dokumenterade och högklassiga produkter som inte innehåller några ingredienser som kan skada din hy eller orsaka acne, allergier eller åldrande.

Din hud är vår specialitet!
Erbjudanden med anledning av vårt 20 års jubileum - Vi kommer löpande lägga ut erbjudanden. Följ oss på Insta och Facebook för att inte missa något. Här kan du även se avslutade kampanjer. 
20 % på ALL hudvård 210527-210603 AVSLUTAT
​​​​​​​Specialpris på fillers 210529-210530 AVSLUTAT
Vi bjuder på FRANS & BRYNFÄRG
i samband med Enerpeel Mandelsyra 70 min. Den perfekta peelen för sommar glow. Passar alla.  Gäller hos Agnes t o m 210630 AVSLUTAD
jubileumspris 2500:- för övre eyeliner
Gäller hos Anna Lohi AVSLUTAD