Välkommen till Belle Visage.

Din hud är vår specialitet. Oavsett vad du önskar hjälp med har vi behandlingen. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer
som en del av vår service.​​​​​​​

2001

2021


Tänk vad tiden går fort. STORT Tack till alla kunder som troget funnits med oss i 20 år. Även ett stort tack till våra samarbetspartners/leverantörer som gör det möjligt för oss att erbjuda er det bästa inom branschen.Vi kommer firar hela året med fina erbjudanden till Er. Följ oss på Insta och Facebook för att inte missa något. 
Massor av kärlek / Eva , Agnes, Erika, Lennart, Amanda, Jan & Annica

Julens erbjudanden kan köpas fram till julafton 

Presentkort är en alltid lika uppskattad gåva.
Vill du inte köpa ett presentkort så går det även bra att  boka din behandling inför 2022 innan jul och ta del av våra Xtra- julrabatterade behandlingar. Vissa villkor finns SE MER HÄR

NYHET! Medical Pen - En av våra  behandlingar med Xtra JULRABATT!

Indikationer för behandling:

 • Ärr (akne & operationsärr)
 • Bristningar
 • Slapp hud/hudföryngring
 • Förstorade porer
 • Torr hud
 • Lyster/Vitalitet
 • Pigmentförändringar/Ljusåldrad hy
 • Ojämn hudtextur
 • Bevara fyllighet/ Bevarar upprätthåller Fillers
Medical Pen Needle Booster Microneedling tar din behandling till en högre nivå för tydligare resultat på kortare tid
 
Behandlingen kan göras både i ansiktet och på kroppen.
Needle booster är en kombination av Medical Pen Microneedling och potenta Deep Serum med aktiva ingredienser. Det finns 3 olika Deep Serum som gör att vi kan individanpassa efter vad vi önskar uppnå.
Var serum innehåller en ”cocktail” med den senaste teknologin av tillväxtfaktorer (Growth Factors), peptider, aminosyror, antioxidanter, vitaminer etc. Med Medical Pen Needle Booster preparatstimuleras huden och samverkar för ökad effekt av Microneedlingbehandlingen.
​​​​​​​Läs mer här

  Hittar du inte en tid som passar i onlinebokningen hör av dig, så kanske det går att lösa. 


  Lättast nås vi på info@bellevisage.net eller tel 060-153000 eller sms till 070-3484400. Du vet väl att vi även erbjuder sms konsultationer. Skicka bild och fråga till 070-3484400 så svarar vi via sms  eller ringer upp. 
  För att nå våra kollegor på Sundsvall Wellness Center direkt skicka mail på info@sundsvallwellnesscenter.se eller ring 060-123000  Vi ligger alla under samma onlinebokning.

  OM OSS

  Belle Visage grundades 2001 i Sundsvall  vi har per idag utfört över 35 000 behandlingar. Vår målsättning är att med god service och hög kvalité erbjuda ett brett utbud av hud och kroppsvårdsbehandlingar för att kunna tillmötesgå våra kunders olika behov och önskemål. Vi håller oss uppdaterade med ny teknik både när det gäller utrustningar och behandlingar allt för att kunna uppnå maximala och tydliga resultat. Vi har många gånger varit först med det senast inom avancerad hudvård och vårt mål är att fortsätta bevaka markande för att du som kund alltid skall kunna känna dig säker på att du får det bästa. Vi arbetar endast med väl dokumenterade och högklassiga produkter som inte innehåller några ingredienser som kan skada din hy eller orsaka acne, allergier eller åldrande.

  Din hud är vår specialitet!