NYHET februari 2020 - Vi stärker upp mer fler tider!

Annica Jonasson, sjuksköterska kommer från februari kunna erbjuda tider för konsultationer och behandling med PRIMELASE Det gör att vi nu kan ta in nya kunder för denna populära behandling. Konsultationerna ligger redan nu bokningsbara via onlinebokningen och behandlingstider kommer inom kort. Vi har även reserverat tider hos Eva för de av er som redan är i gång med era behandlingar. Det gör att tillsvidare om ni inte hittar tider online så kan ni maila oss på info@bellevisage.net så försöker vi lösa en passande tid. 
​​​​​​​

PrimeLase

Markandens förmodligen mest kraftfulla hårborttagningslaser. 

Välj rätt från första början! Extrem kraft. Förstklassiga resultat. Högsta säkerhet

Hårborttagning med laser ger nästan alltid bättre effekt än IPL system! Det beror på att lasern har mer energi, rätt pulslängd och endast den våglängd som är optimerad för effektiv permanent hårborttagning. Det finns massor av
publicerade jämförelsestudier som bekräftar dessa fakta. Du besöker just nu en klinik som dessutom har en av världens mest kraftfulla lasersystem med fantastiska egenskaper, PrimeLase från Cocoon Medical.

Rätt våglängd och puls ger bättre resultat!
PrimeLase är först i världen med en diodlaser som nyttjar den unika våglängden 755nm som under mer än 20 år bevisats vara den absolut effektivaste för permanent borttagning av hår. Tidigare har endast Alexandritelasern haft denna supereffektiva våglängd. Dessutom har PrimeLase en enorm kraft, vilket gör det möjligt att skapa en mycket kortare puls än andra system. Effekten blir mycket bättre och dessutom mindre smärtsamt.
Troligtvis världens snabbaste laser.

Cocoon Medical har utvecklat laserteknologin flera steg framåt de senaste åren och därmed också ökat upp hastigheten. Nu tar det bara några minuter att behandla halva ben. En hel rygg på män tar bara ca 10 minuter. Detta är en enorm fördel för dig som kund då du sparar mycket tid. 

Extra kraftigt kyld tipp ökar säkerheten. 
Den extra kraftigt kylda tippen på glasprisman som ligger mot huden under behandlingen ökar säkerheten. Dessutom känns behandlingen mindre när huden kyls ner. Allt för din säkerhet.

Hårborttagning, hur fungerar det?
Ditt hårstrå innehåller pigment (melanin) och det finns även naturligt i huden och ju mörkare hud desto mer pigment. Grundregeln för alla Laser och IPL system är att håret ALLTID måste vara mörkare än huden, annars fungerar det inte. Det beror på att laserstrålen träffar ALLT pigment, även det som finns i huden. Eftersom vi vill att håret och hårfollikeln (inte huden) ska brännas sönder så måste det helt enkelt finnas mer pigment i hårstrået.

Varför är det så här då?
I själva hårfollikel-anatomin finns det protein och stamceller som vi vill förstöra för att uppnå permanenta resultat. För att lyckas måste vi nå minst 72 grader eftersom det är då cellernas protein förstörs. Om det inte finns tillräckligt med pigment i håret eller om huden är mörkare än håret så kommer vi inte att uppnå 
detta resultat utan vi riskerar då att bränna de övre hudlagren.

Varför kan det ta ända upp till ett år?
Allt hår på vår kropp har tre olika faser. Växt-, avstötning- samt vilofasen och varje hårstrå lever sitt eget liv, vilket är tur, annars så skulle vi vara extremt håriga vissa perioder och helt hårlösa andra. När det gäller hårborttagning så kan vi bara ta bort håret som är i växtfasen eftersom det då har kontakt med hårsäcken där proteinet och stamcellerna finns som vi ska förstöra. När håret är i avstötningsfasen så finns det ingen kontakt med hårsäcken som är på väg in i vilofasen. Dessutom är vilofasen väldigt olika på vår kropp. I ansiktet är den kort, några veckor, medan på benen är den mycket lång, flera månader. Det kan faktiskt krävas ända upp till 10 behandlingar om man har otur. Detta kan bero på att ditt hår inte är optimalt för lasern eller att du kanske har en liten hormonrubbning som väcker nya hårsäckar till liv varje dag. Denna klinik kan ge dig svar på om du är en bra kandidat för PrimeLase.

Prislistan nedan avser styckpris per behandling.
Vid flera områden gör vi paketpris som i regel ligger långt lägre än vad priset blir 
per område om du lägger ihop från styckpriset. Det innebär att om du funderar på 
att göra flera områden är det en god idé att göra dem vid samma tillfälle. Eftersom 
behandlingarna med PimeLase går mycket fort så kan flera områden med fördel 
behandlas samtidigt. 

Tidsåtgång för t ex hela ben + bikinilinje är inte mer än ca: 1 timme.
Vid köp av en serie om 6-8 behandlingar lämnar vi 20% rabatt. 
Vilket också är möjligt att Finansiera via Wasa Kredit räntefritt i 3 till 36 månader.

Några prisexempel:
6 behandlingar av bikinilinjen månadskostnad från 147,-/månad
6 behandlingar hela ben månadskostnad från 520,-/månad
6 behandlingar hela ben + bikini månadskostand från 667,-/månad
8 behandlingar överläpp eller haka månadskostand från 107,-
8 behandlingar överläpp + haka månadskostnad från 195,-/månad
prime1prime1
prime1
Leg before 300x271Leg before 300x271
Leg before 300x271
Leg after 300x271Leg after 300x271
Leg after 300x271

Överläpp

600:-

Haka

600:-

Överläpp & haka

1100:-​​​​​​​

Haka & hals

900:-

Haka & polisong

900:-​​​​​​​

Kinder

900:-

Hela ansiktet

1250:-

Bikinilinje

1100:-

Baksida lår

1500:-

Underben

2100:-

Lår inkl. bikini

2300:-

Hela ben

3900:-

Rygg

3500:-

Bröst & mage

2500:-

Hel arm (båda)

1800:-

Bröstet

1500:-

Axlar & skuldror

1500:-

Underarmar

1000:-

Överarm

1100:-

Händer

400:-

Fötter

400:-

Bröstvårta (båda sidorna)

500:-

Magsträng

400:-

Armhåla (båda sidorna)

600:-

Nacke

750:-