Tatuerade ögonbryn, puderläppar & tatuerad eyeliner -
​​​​​​​Med Permanent make up är det möjligt

Samtliga våra pigment/färger har bytts ut till BEVAROS nya färger som följer de reglerna runt färger som trädde i kraft 5/1-2022 

Eva Bergström Edström är Master PMU artist och utbildare för BEVARO Sverige i Sundsvall. Eva har arbetat med Permanent Make up sen 2005 och brinner för kreativiteten och möjligheten med dessa behandlingar. 

Ögonbryn - Nanobryn med maskinteknik
Här gör vi många täta strån med en mycket tunn nål för ett natrurligt resultat - Detta är vår mest uppskattade ögonbrynstatuering

Behandlingen kan användas för att skapa ett helt nytt bryn för den som saknar egna strån eller som utfyllnad.  För en del räcker det med en behandling för att nå sitt slutresultat men i priset ingår en korrigerande behandling om det skulle behövas den ska göras inom 3 månader från den första.

Håller det för alltid? Nej för ett perfekt resultat rekommenderar vi att underhåll görs med ca 12-24 månader,  underhåll kostar 3000:- och omfattar 1 behandling. 
Pris 5500:- 
​​​​​Möjlighet till delbetalning finns via Qliro

Ögonbryn - Skugga med maskinteknik

Denna behandling lämpar sig för dig som önskar ett mer "sminkat" intryck För att nå slutresultatet krävs iregel 2 behandlingar. Priset avser båda behandlingarna. 

Håller det för alltid? Nej, för ett perfekt resultat rekommenderar vi att underhåll görs med ca 12-24 månader,  underhåll kostar 3000:-och omfattar 1 behandling. 
Pris 5000:- 
Möjlighet till delbetalning finns via Qliro

Övre eyeliner - med liten vinge som på bilden ovan.  

Lämpar sig för dig som vill att din eyeliner ska vara mer framträdande  För att nå slutresultatet krävs iregel 2 behandlingar. 

Håller det för alltid? Nej, för ett perfekt resultat rekommenderar vi att underhåll görs med ca 12-24 månader,  underhåll kostar 2500:- och omfattar 1 behandling. 
4000:-​​​​​​​
Möjlighet till delbetalning finns via Qliro

Fransmarkering - tunn övre eyeliner utan vinge

Läpar sig för dig som endast vill ha en markering av ögat och illutionen av en tätare fransrad. För att nå slutresultatet krävs iregel 2 behandlingar. Priset avser båda behandlingarna. 
​​​​​​​
Håller det för alltid? Nej, för ett perfekt resultat rekommenderar vi att underhåll görs med ca 12-24 månader,  underhåll kostar 2000:- och omfattar 1 behandling. 
3000:-​​​​​​​
Möjlighet till delbetalning finns via Qliro

Undre eyeliner

Görs oftast ihop med övre eyeliner och då har du ett kombinationspris där du endast betalar 500:- extra för den undre.

Här behövs iregel endast en behandling om ytterligare behandling önskas är kostanden 750:- om den inte gjorts ihop med en övre eyeliner då ingår korrigeringen. 

​​​​​​​Håller det för alltid? Nej, för ett perfekt resultat rekommenderar vi att underhåll görs med ca 12-24 månader,  underhåll kostar 1000:- och omfattar 1 behandling. 
1500:-
Möjlighet till delbetalning finns via Qliro

Övre & Undre eyeliner - Kombinationspris

Informationen är samma som ovan. Men här har du ett kombinationspris som är 1000:- lägre än om du gör dom vid separata tillfälle. 
4500:- 
Möjlighet till delbetalning finns via Qliro​​​​​​​​​​​​​​

Fransmarkering & Undre eyeliner - Kombinationspris

Informationen är samma som ovan. Men här har du ett kombinationspris som är 1000:- lägre än om du gör dom vid separata tillfälle. 
3500:- 
Möjlighet till delbetalning finns via Qliro​​​​​​​​​​​​​​

Läppar - läpplinje som skuggas ihop med läppen

För att nå slutresultatet krävs iregel 2 behandlingar. Priset avser båda behandlingarna. 

Håller det för alltid? Nej, för ett perfekt resultat rekommenderar vi att underhåll görs med ca 24 månader,  underhåll kostar 2500:- och omfattar 1 behandling. 
5500:-
Möjlighet till delbetalning finns via Qliro​​​​​​​

Läppar - färgsättnig hela läppar - Powder lips

​​​​​​​För att nå slutresultatet krävs iregel 2 behandlingar. Priset avser båda behandlingarna. Den som önskar kan dela upp priset 4500:- behandling 1 och 2000:-  behandling 2

Håller det för alltid? Nej, för ett perfekt resultat rekommenderar vi att underhåll görs med ca 24 månader,  underhåll kostar 3000:- och omfattar 1 behandling. 
6500,-
utförs av Eva.
Möjlighet till delbetalning finns via Qliro​​​​​​​


​​​​​​​Information -PMU

Vacker dygnet runt, simma, gråt, låt det regna! Med permanent makeup - PMU även kallat kosmetisk tatuering ser vi till att du alltid har de perfekta ögonbrynen och en öppnare blick. 

Har du tänkt förbättra formen på dina ögonbryn eller behöver du flera hårstrån? Vi har lång erfarenhet och  arbetar med maskinteknik där  bland annat 3D-strå skapas med en mycket tunn nål sk a nanonål detta ger ett naturligt intryck tillskillnad från t ex skuggteknik där ögonbrynet ser mer make:at ut. Val av teknik/nål beror på vilket resultat du vill ha.  Vi kan erbjuda behandlingen till alla oavsett hudtyp.

Många kunder efterfrågar naturliga bryn som inte får se tatuerade ut. Då väljer vi med fördel 3D-stråteknik. Speciellt viktig är denna teknik för kunder som saknar egna ögonbryn,
t ex de som har Alopecia. 

En tatuerad eyeliner ger illusionen av en tätare frans och en djupare blick. Du väljer själv om du bara vill markera dina ögonfransar, eller om du vill ha en permanent välgjord makeup.
Vi använder bara färger från Svenska BEVARO som har många färgpigment att välja mellan, från ljusaste blonda till djupaste bruna. Färgerna går dessutom att blanda med varandra, och på det sättet kan vi få fram alla nyanser. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden.

 Vackra läppar - munkonturen kan markeras, eller så färgsätter vi en del eller hela läppen - du väljer själv.

En permanent makeup/kosmetisk pigmentering innebär att en EU-godkänd medicinsk färg tatueras in i huden. Färgen kommer aldrig att försvinna helt men reduceras när hudens cellförnyelse fortskrider, varför vi rekommenderar en korrigerande behandling ca 1-3 år efter första ingreppet för att bibehålla ett perfekt resultat.

För att du ska få önskat resultat krävs noggrann eftervård enligt nedanstående punkter.

 • Ingen tvätt, dusch eller beröring överhuvudtaget av det pigmenterade området under de första 24 timmarna.

 •  Efter 24 timmar rengörs området med mild rengöring.Vi har lämpliga produkter för rengöring och återfuktning till försäljning på kliniken.  Torka ansiktet försiktigt, badda brynen och/eller ögonen torra så att inte skorpan följder med.
 • Att gnugga, gnida eller på annat sätt manipulera med pigmenteringen och dess färgskorpor under läkningstiden skulle kunna ge både infektioner och färgbortfall. 
 • Om du tatuerat läpparna, drick med sugrör och ät försiktigt. Läppar kan smörjas med t ex vaselin som även ger en skyddande hinna.
 • För bryn och eyeliner låt det bildas en skorpa, du vill inte att det tatuerade området ska börja vätska sig. Smörj gärna vid behov med återfuktande kräm i området runt tatueringen, men själva skorpan behöver inte smörjas.
 • Undvik make-up, Brun utan sol / exfolierande hudvård på det tatuerade området. Bada inte bastu eller vistas i vatten under längre tid så skorporna blir uppluckrade.
 • Solskydd ska alltid användas på tatueringar då sol bleker. Detta gäller under läkningen och även efter.
 • Berör inte det tatuerade området med händerna.
 • Pilla under inga omständigheter skorporna det kan ge en infektion. Vid minsta tecken på infektion skall kliniken kontaktas omgående på 060-153000 eller info@bellevisage.net eller  utanför öppettider på journummer 070-3484400 
Kom ihåg att de sju första dagarnas eftervård bestämmer hur din pigmentering ska se ut de kommande 2-5 åren

Förväntningar Permanent Make-up

En permanent makeup/kosmetisk /tatuering/pigmentering innebär att en EU-godkänd medicinsk färg tatueras in i huden. Vi använder BEVARO svenska pigment som är registrerade hos Svenska Läkemedelsverket.  Risken för allergier med denna typ av färg är extremt liten men vi avråder ändå för alla typer av ingrepp på den som vet med sig att de lider av svåra allergier och som lidit av allergi sen de var barn. Färgen kommer aldrig att försvinna helt men reduceras när hudens cellförnyelse fortskrider, varför vi rekommenderar en korrigerande behandling ca 1-3 år efter första ingreppet för att bibehålla ett perfekt resultat. För vissa personer kan dock resultatet hålla längre. Om du väljer att inte underhålla din pigmentering ska du vara medveten om att när färgen bleknar d v s antalet pigment i huden försvinner med cellförnyelsen kan en svart färg upplevas grå och en brun färg (t ex ögonbryn) blekna och bli varmare. Eftersom en del färger innehåller järnoxid så kan färgen upplevas att den blir något röd. BEVAROS färger bleknar i regel utan att bli röda men vissa färger kan ändå upplevas förändrade. Det är då dags för en koringering.  En permanent Make up ska även ses på som ett permanent ingrepp då det inte går att säkerställa att färgen helt försvinner, de organiska färgerna som inte innehåller järnoxid sitter oftast väldigt länge och blir aldrig röda. Även om färgen helt skulle försvinna så kan ändå en ljus skugga finnas kvar där tatueringen legat. Vill du inte behålla din tatuering oavsett om du gjort den hos oss eller någon annan kan den oftast avlägsnas mycket framgångsrikt med Q-terra Q10 tatueringsborttagningslaser. Läs mer här

Behandlingen genomförs under strikt hygieniska former, vi använder oss enbart av engångsmaterial, d.v.s. munstycken, nålar och färgkoppar är sterila och kasseras efter varje behandling. Klienten erhåller om så önskas lokalbedövning innan behandlingen. Även om denna behandling mycket väl kan göras utan bedövning.
Individer kan hantera det införda pigmentet på olika sätt. Terapeuten kan aldrig på förhand uppskatta hur en enskild individ kommer att reagera på en pigmentering och vilket slutresultat som uppnås. I de allra flesta fall krävs 2 behandlingr för att ge önskat slutresultat, prissättningen är baserad på det. I korrigeringen fyller vi på eventuellt pigmentbortfall eller gör andra ändringar som du som klient kan tänkas ha efter att gått med din pigmentering under några veckor. En korrigering inom 3 månader från nytt ingrepp ingår i våra priser vanligast görs korrigeringen efter 6 veckor och bokas innan du går hem. Klienten skall vara medveten om att direkt efter behandling så är färgen starkare än det slutliga resultatet. Orsaken till detta är att mycket av pigmenten fastnar i huden. Denna hinna ramlar bort efter ca: 6-9 dagar. Observera att denna hinna inte får rivas bort då förstör du pigmenteringen. Det färgpigment som är kvar i huden efter ca: 3-5 veckor stabiliseras och blir kvar.
Även hudtyp avgör hur slutresultatet blir. En torr hy får mer tydliga strån än en blandhy och fet hy. Tänk på att många bilder som du ser på nätet är nygjorda bryn då ser stråna alltid mycket ”krispigare” ut. Har du ett medicinskt tillstånd som eksem, psoriasis, alopecia o.s.v. kan pigmenteringen avvika från normen och då kan det behövas ytterligare en korrigering. Även om det inte förekommer något medicinskt tillstånd kan ett mindre antal individer behöva upprepa pigmenteringen ytterligare, vissa kommer dock aldrig uppnå det önskade slutresultatet trots ett flertal behandlingar. Det är ovanligt men förekommer. Vi kan i förväg inte förutspå hur du kommer läka.

​​​​​​​Färg, form och placering av pigmenteringen bestäms av klienten själv i samråd med terapeuten. För ögonbryn ritar terapeuten upp formen och behandlingen påbörjas när klienten titta i spegeln och godkänt formen. Hur den slutliga färgen blir går aldrig exakt att säga då färgen som visas ligger ovanpå huden.  Terapeuten förbehåller sig dock rätten att avvisa ingrepp där hon anser att form/eller färg skulle misspryda klienten. Vi behandlar inte personer under 18 år.

Kontraindikationer:

 • Gravid
 • Onormal läkning 
 • Diabetiker
 • Epilepsi
 • Pacemaker
 • Högt blodtryck (ej kontrollerat)
 • Generellt dålig hälsa
 • Blöder lätt/får blåmärken vid beröring, oasett om det beror på intag av olika mediciner, rökning, snusning eller annat. 
OBS! Alla BEVAROS pigment är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.