Universal Contour Wrap

Är behandlingen som gör att du minskar minst 15 cm på 2 timmar. Den perfekta lösningen när Du önskar ett snabbt och bestående resultat! Med hjälp av varma, mineralrika bandage garanterar vi att Du minskar minst 15 cm under Din första behandling och att effekten varar i minst 30 dagar. Emellertid så är den genomsnittliga minskningen cirka 20-45 cm! Om vi mot förmodan inte kan få Dig att minska minst 15 cm, betalar Du inget för behandlingen! Detta gäller Din första behandling och att Du har ett överskott på slaggprodukter. 

cont1cont1
contUCW/DETOX    2 timmar - Pris 1695:-​​​​​​​

Denna behandlingar utförs av Erika Larsson som samarbetspartner. Erika finns med sitt företag i samma lokaler som oss. Du kan använda Belle Visage presentkort som betalning men om du har ett kampanjpresentkort där en rabatt lämnats av Belle Visage så tappar du rabatten. Fråga om du är osäker när du bokar din tid. Behandlingarna går endast att boka via telefon 060-153000 eller mail info@bellevisage.nu 

Att tänka på innan och efter behandlingen

Tänk på att inte komma nyrakad till behandlingen (minst 1 dag ska ha gått sen du rakade dig sist) Kom inte heller nyvaxad (minst 3 dagar ska ha gått sen du senast vaxade dig sist) Vi utför ej behandlingen på gravida eller de med högt blodtryck. Efter behandlingen är det viktigt att du inte utsätter dig för något som öppna upp porerna igen, så som dusch, bastu, bad och hård träning, i 3 dagar efter behandlingen. Om du har några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss på telefon eller mail.
​​​​​​​UCW fungerar inte bara som en detox behandling som är bra för alla, kvinnor som män, utan har även följande egenskaper:
  • Peelar och rengör Din hud.
  • Din hud är ren och mjuk direkt efter behandlingen,
  • Du behöver inte duscha efteråt.
  • Perfekt för Dig med Psoriasis eller eksem på kroppen eftersom leran även har en läkande effekt.
  • Mjukgör och skulpterar Din kropp.
  • Stramar upp Din hud efter graviditet, viktnedgång eller efter kosmetisk kirurgi t.ex. fettsugning.

Kroppen har själv förmågan att göra sig av med slaggprodukter och gifter,
men en liten mängd stannar kvar i vätskan mellan cellerna. Genom intag av koffein, salt, socker, kolsyra, friterad mat, droger och cigaretter etc. samlas det ett överskott i bindväven. De varma, mineralrika bandagen påverkar inte Din fettväv eller muskulatur. Detta innebär att Du inte går ner i vikt av behandlingen. Minskningen av omfång av huden orsakas inte av vätskeförlust, tvärtom. Vi rekommenderar Dig att dricka vatten (kranvatten) ordentligt för att skölja ur kroppen. Vid Din behandling hos oss vägs Du både före och efter
för att säkerställa att ingen vätskeförlust har uppkommit. Det tar 30 minuter att bli bandagerad och därefter vilar Du 60 minuter. Under denna tid kan Du även få frans- och brynfärg till reducerat pris hos oss!