Spabehandlingar


Dessa behandlingar utförs av Erika Larsson som samarbetspartner. Erika finns med sitt företag i samma lokaler som oss. Du kan använda Belle Visage presentkort som betalning men om du har ett kampanjpresentkort där en rabatt lämnats av Belle Visage så tappar du rabatten. Fråga om du är osäker när du bokar din tid. Behandlingarna går endast att boka via telefon 060-153000 eller mail info@bellevisage.nu 

shutterstock 5219786921shutterstock 5219786921
shutterstock 521978692

LYX

60 minuter

Bodyscrub, inpackning med lätt massage
Kuren börjar med en djuprengörande bodyscrub där hela kroppen peelas ren, mjuk och len. Därefter en inpackning där vi väljer efter ditt behov, mjukgörande eller utrensande. Under tiden du ligger skönt inpackad får du en ljuvlig handmassage. Du duschar bort peeling och inpackning i vår mysiga relax och sedan blir du rikligt insmord i vår fantastiska massageolja med en lättare massage.
1195:-​​​​​​​
Boka tid

KROPPSPEELING

25 minuter

En näringsrik kroppspeeling skrubbas mot Din hud, vi sätter igång blodcirkulationen och tar bort döda hudceller. Ger din hud ett nytt liv, en lyster, perfekt inför sommaren eller semestern. 
495:-
Boka tid

MASSAGE

25 minuter

Helkroppsmassage där huden får cirkulation och fukt. Här väljer vi en massage-olja med näringsrika egenskaper, massagen utförs med harmoniserande och lugnande effleurage. Perfekt efter en stressig dag på jobbet.

395:-
Boka tid

KROPPSINPACKNING

25 minuter

En helkroppsbehandling där hela kroppen packas in i en muskelavslappande, avgiftande och djuprengörande lera eller en ljuvlig återfuktande och värmande inpackning. I kuren ingår även en ansiktsmask. Efter att du duschat av Din inpackning, smörjer vi in dig i en näringsrik bodylotion.
495:-
Boka tid

SPABEHANDLING ANSIKTE

25 minuter

En avslappnande behandling där vi koncentrerar oss på att tillföra mycket näring och fukt till Din hud. I behandlingen ingår: avtvätt, peeling massage och som avslutning en riklig ansiktsmask. 
395:-
Boka tid