Massage

Massage är en behandling där terapeuten arbetar med kroppens mjukdelsvävnader. Tillsammans kommer ni fram till om du vill ha en lugnare mer avslappnande massage eller en mer djupgående klassisk massage. Massage utförs i ett friskvårdande och förebyggande syfte. Genom massage kan vi förebygga och motverka spänningar som skulle kunna ge dig framtida problem.

Massagen utförs av Madelene Asplund Eco body&skincare. 
Madelene "Madde" är Diplomerad Spaterapeut och friskvårdsmassör. Utbildad hos Scandinavian Academy for Spa and Beauty i Åre.


massage1massage1
massage

Klassisk Massage 30 min

​​​​​​​
495:- (420:-*)

Klassisk Massage 50 min

​​​​​​​
695:- (590:-*)

Massage ansikte 30 minter - Avtvätt, peeling och massage avslutas med en återfuktande kräm. 

​​​​​​​
495:- 

Hot Stone massage 50 min

​​​​​​​En underbar helkroppsmassage med heta lavastenar som frigör stress och muskelspänningar. Stenarna värms upp i ett vattenbad och den värmande effekt förstärker massagens njutning för kropp och sinne. Behandlingen utförs av Eva 
995:-​​​​​​​
* Benify & Wellnet anslutna företag (kan endast beställas via portalen) vi får din beställning via mail och du kan själv boka tid via vår onlinebokning
Vi tar även emot ActiWay. 

Regler runt Friskvårdsbidraget som vi som leverantör av tjänsten är skyldiga att följa:
  • Friskvårdsbidraget får inte överlåtas till någon annan, därför är det viktigt att du tar med dig legitimation då den kan behöva visas upp.
  • Friskvårdsbidraget får endast nyttjas till tjänster som enligt Skatteverket är godkända friskvårdsaktiviteter. 
  • Vissa företag har valt att inte inkludera de av Skatteverket godkända friskvårdsaktiviteterna. Det är därför upp till dig att kontrollera med din arbetsgivare att du kan betala  t ex massage och/eller fotvård med dina ActiWay pengar.