Hollywood  behandling + Carbon Peel (Laserpeeling) förbättrar hudkvaliteten

Denna behandling är för tillfället inte bokningsbar. Vi väntar en reservdel till maskinen. Datum för när vi är igång igen kan in dagsläget inte anges. Vi ber er därför välja en annan behandling sålänge (2022-10-12)

Dessa omtalade laser behandlingar har tagit markanden med storm. Behandlingarna görs  med vår Q-terra Q10 laser.  I Hollywood behandlinen används GENISIS laser & i Carbon Peel:en används Q-switchad Nd: YAG laser ingen av dem gör ont. För dig som vill ha en Quick fix  är en enkel Carbon Peel ett bra alternativ. För dig som vill jobba lite mer antiage eller med akne problematik se våra 60-80 minutersbehandlingar.   

​​Carbon Peel (Laserpeeling) + special mask 40 minuter 1195:-

Men en laserpeeling avlägsnar vi dina döda hudceller och resultatet blir en omedelbart fräschare hy med en fantastisk glow. 
  • Förbättrad hudton
  • Minimerar porer
Vi börjar med att massera in en aktivt-kol lotion i ansiktet som får torka i ca. 10-15 minuter. Sen görs själva  laserpeelingen, då kolet skjuts sönder av vår Q-switchad Nd: YAG laser (detta gör inte ont) avslutningsvis lägger vi en specialmask som ger en kraftig återfuktning. 

Hollywood behandling akne + Hollywood Carbon Peel (2 behandlingar i 1) 60 min 1495:- 


Behandlingen går till på följande sätt

Steg 1 - Akne

  • Vi börjar med att massera in en aktivt-kol lotion i ansiktet som får torka i ca. 10-15 minuter.
  • Sedan utförs första steget 1064 lång puls Genesis-laser används för att generera värme i huden (termal effekt) som i sin tur rubbar talgkörtlarna. Värmen gör att fett/talgbildningen i huden minskar vilket dämpar aknen. 
  • Inflammationen dämpas p.g.a. av talg/fett bildningen rubbas och bakterier reduceras.
  • Akne ärr kan inte behandlas. I akne ärr så finns det ingen pågående talg/fett produktion utan det är en bestående skada i huden efter en aktiv akne. Men värmen som skapas under själva behandlingen gör så att kollagen och elastin börjar produceras vilke i sin tur gör så att huden stramas åt och akneärren kan minskas. För ärr rekommenderar vi behandlingen där vi kombinerar med ett 3:e steg Microneedling.  
  • Ca 70% upplever att dom blir helt av med sin akne, övriga upplever en förbättring i variernade grad.
  • Behandlingen är inte permanent utan som övriga aknebehandlingar behövs regelbundna behandlingar för att hålla aknen i schack. 

Steg 2 - Akne

  • Nu görs själva Carbon peelingen, då kolet skjuts sönder (detta gör inte ont) av vår Q-switchad Nd: YAG laser. Då får man bort döda hudceller, minimerar porer och huden lämnas med en fantastik Hollywood GLOW 

Hollywood behandling antiage + Hollywood Carbon Peel (2 behandlingar i 1) 60 min 1495:- 


Behandlingen går till på följande sätt

Steg 1 - Antiage

Denna behandling går till som akne behandlingen men här lägger vi mer fokus på att nå en termal effekt - uppvärmning i huden för att stimulera till att kollagen och elastin börjar produceras vilket i sin tur gör så att huden stramas upp. 

Steg 2 - Antiage

Nu görs själva Carbon peelingen, då kolet skjuts sönder av vår Q-switchad Nd: YAG laser. Då får man bort döda hudceller, minimerar porer och huden lämnas med en fantastik Hollywood GLOW  behandligen har även en viss utjämnande effekt på hudtonen. 

Hollywood behandling akne eller antiage + Hollywood Carbon Peel + Microneedling
(3 behandlingar i 1) 80 min 2995:-

​​​​​​​
I denna dunderbehandling för dig som VERKLIGEN vill ha resultat kombinerar vi 3 behandlingar för att även kunna jobba mer aktivt på ärr eller hudföryngrande. Behandlingen göras som Hollywood akne + Carbon Peel eller Hollywood antiage + Carbon Peel men vi lägger till Microneedling som ett 3 steg i behandlingen. Mer information om Microneedling kan du läsa om här