Look by Linn -Lash Lift & Browlift

 Lashlift 995,- Browlift 795:- Browlift + fransfärg 895:- Lashlift + Browlift 1495:-,

Dessa behandlingar utförs i egen regi men även av ett flertal av våra  kollegor hos Sundsvall Wellness center som ligger under samma onlinebokning. För att få upp alla lediga tider hos alla välj tjänst och valfri terapeut
Alex - Alex Beautybox, Anna - Annilash, Cicci - Ciccis Beautybox 
(obs! egen onlinebokning) Madde - Eco body & skincare samt Josefine - LM Beauty

Lashlift är ett perfekt alternativ för dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning, men vill att dina fransar ska synas mer. Man gör en permantent böj av den naturliga fransen samt färgar (om man vill). Detta gör att du inte behöver slita på dina fransar med en fransböjare varje dag. Det går  jättebra att använda mascara när man gjort lashlift om man så önskar, dock 24h efter behandlingen. 
När man gör ett lashlift så fäster man fast en siliconspole på ögonlocket, och därefter fäster man upp ögonfransarna på spolen. Olika vätskor appliceras i steg för att uppnå effekten. Som avslut färgar man fransarna. Du som kund ligger och blundar hela tiden, det är ingenting som gör ont eller svider, vätskorna är numera skonsamma och irriterar varken huden eller ögat.  Efteråt har du fint böjda och mörka fransar som håller i flera veckor.

Efter behandlingen:
Undvik att blöta fransarna på 24 timmar. Detta kan göra att effekten försvinner.
Använd EJ mascara eller andra oljiga produkter på ögonen på 24 timmar.
Försök att sova på rygg första natten då fransarna ännu inte hunnit fixera sig helt. Detta för att undvika att dom böjs i någon konstig riktning.
Gnugga dig inte i ögonen på 24 h.
Ett lashlift växer bort. Dina fransar byts hela tiden ut, man tappar mellan 1-5 fransar om dagen och de nya som växer ut är ju då utan böj. Detta betyder att efter några veckor kommer ungefär hälften av dina
fransar vara böjda och resten raka. Vi rekommenderar att göra om lashliftet efter 6-8v för att hålla det fint. Färgen kommer att mattas av lite allt eftersom men det går jättebra att endast färga fransarna mellan behandlingarna om man önskar.

Browlift - Behandling där man formar dina bryn med permanent så hårstråna ligger ”rätt” och du får en perfekt form, på dina bryn. Resultatet håller 6-8 veckor. Passar dig med relativt många egna brynstrån som pekar nedåt eller snett. Eller på andra sätt inte ligger som du vill.
Färg och plockning ingår.