Fillers

Restylane / Botox / Juvederm

Om du inte tidigare gjort Restylane/Botox eller Juvederm hos oss erbjuder vi dig alltid kostnadsfri konsultation innan du bokar din behandling. Den kan du boka via onlinebokningen hos Eva.
Har du inte tid att komma till oss kan du använda dig av vår telefonkonsultation. Skicka en bild på dig själv till 070-3484400 och ställ din fråga så ringer jag (Eva) upp dig eller svarar via sms beroende på önskemål. 
Alla behandlingar utförs av legitimerad läkare. Se närmare presentation av våra behandlare längre ner på sidan 

Boka tid för
​​​​​​​konsultation eller behandling 


Behandlingsdatum för 2020 

Sista datumet är 
Lördag-söndag (5-6 dec) - Dr. Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius

Behandlingsdatum för 2021 

Vår/sommar

Januari, lördag 23/1 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius
​​​​​​​Februari, lördag-söndag 27-28/2 - Dr Jan Lapins
Mars, lördag 27/3  - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius
April, lördag-söndag 24-25/4 - Dr Jan Lapins 
Maj, lördag 29/5 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius
Juni, lördag-söndag 26-27/6 - Dr Jan Lapins 

Juli v. 29 här kommer vi köra någon veckodag förutsatt att efterfrågan finns. Preliminärt onsdag den 21/7 behandlare Dr Lennart Sandberg
​​​​​​​

Höst

Augusti, lördag-söndag 21-22/8 - Dr Jan Lapins  
Oktober, lördag 2/10 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius 
November, lördag-söndag 6-7/11 - Dr Jan Lapins  
December, Lördag 11/12 - Dr Lennart Sandberg + Tandläkare Amanda Weidenius 


Vårt ansiktet förändras en hel del under livet ovan ser ni skillnaden i skelettet mellan 35 år och 55 år
Vårt ansiktet förändras en hel del under livet ovan ser ni skillnaden i underhudsfettet mellan 35 år och 55 år. Att återge ansiktet volym gör många gånger mer om vi vill få en föryngrande effekt än att jaga specifika rynkor. 

RESTYLANE & Juvederm 

Ger dig oändliga möjligheter till ett vackrare och ungdomligare utseende. Behandlingsresultatet syns direkt, är förebyggande och effekten håller länge men är inte bestående. Med Fillers kan vi ge fyllighet till läppar eller återge huden volym inifrån och på så vis lyfta oönskade rynkor, veck och linjer i ansiktet vilket medför att hudens utseende återställs. Fillers används även för korrigering av t ex acneärr eller som ett alternativ till kirugi för mindre justeringar i ansiktet som tex korrigeringar av näsor eller en mer definierad käklinje, haka eller kindben. Möjligheterna är oändliga, ingen återhämtningstid behövs utan du kan direkt återgå till arbete. Se före/efter bilder som utförts av våra egna behandlare längre ner på sidan och/eller läs mer på produkternas officiella hemsidor. 
Läs mer om RESTYLANE här 
​​​​​​​Läs mer om JUVEDERM här

Botox

Varför får vi rynkor?
Varje gång vi använder den underliggande ansiktsmuskulaturern framkallas rynkor och linjer i huden. I samband med stigande ålder tenderar dessa uttrycksrynkor och linjer att bli kvar och synas även när ansiktsmuskulaturen är avslappnad. Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande medel som ger ett snabbt och fint resultat. Dessutom är Botox förebyggande för att undvika framtida rynkor.

Missuppfattningar om botulinumtoxin

En vanligt förekommande missuppfatting är att botulinumtoxin totalförlamar muskulaturen i ansiktet på ett onormalt sätt men så är inte fallet. Våra läkare arbetar med att minska de omedvetna anspänningarna i ansiktsmuskulaturen.


​​AVBOKNINGSREGLER:

Du kan avboka din behandling utan anledning upp till senast fredag 1 vecka innan. Sen förbereder vi din journal, köper ut beräknat material,  beställer tåg, flygbiljetter och bokar hotell mm till våra läkare. Allt för att din behandling skall vara en positiv upplevelse. Självklart kan det ändå hända saker så du behöver avboka sent, den möjligheten finns då men mot en avgift om 1000,- som täcker en del av de kostnader vi då ändå har för ditt uteblivna besök.


Våra behandlare:

Dr. Lennart Sandberg


För mer information om Lennart besök: www.humlegardskliniken.se
​​​​​​​

Dr. Jan Lapins

Har 20 års erfarenhet av injektions-behandlingar med Restylane, Botox och Juvederm. Dr Lapins är  hudspecialist läkare och Docent. 
restrest
rest
botox logobotox logo
botox logo
juverjuver
juver

före/efter bilder 

Arbetet med före/efter bilder pågår just nu. Vi kommer fylla på med fler bilder under den kommande tiden och även löpande därefter. 
Acneärr 
Behandlare Dr. Sandberg
Näsben, nästipp
Behandlare: Dr. Sandberg
Läppar 
Behandlare Dr. Lapins


Nasolabilafall (skrattrynkor)
Behandare: Dr. Lapins