Dermaha Lactoserum 
40 minuter eller 70 minuter 995:- / 1295:-


Denna behandling har varit med oss länge och är en av våra kunders mest uppskattade. Den ger en mycket effektiv rengöring av huden och lämpar sig för de flesta kunder förutom den mest känsliga där rekommenderar vi istället Enerpeel Madelsyra.

Med en kemisk peeling vi har möjlighet att återskapa den ungdomliga hudens struktur. Behandlingen kan göras både i ansiktet och på kroppen.

Du får ett märkbart resultat redan efter en behandling men för vissa hudtillstånd krävs en behandlingsserie om 3-5ggr för maximalt resultat. Behandlingen reducerar rynkor, akne och akneärr, operationsärr, storporig hy, ålderstecken från tex. solskadad hy samt ålders- och pigmentfläckar. 

Dermaha Lactoserum Ansiktsbehandling

Så här går behandlingen går till

Huden förbereds med rengöring. Därefter genomförs den kemiska peelingen där Dermaha Lactoserum används. Lactoserum består av vatten, mjölksyra och kiseldioxid. produkten är i överensstämmelse med gällande EU-direktiv registrerad hos det svenska läkemedelsverket och där igenom godkänd för användning inom samtliga stater som ingår i den Europeiska Unionen.

Huden täcks med Lactoserum som försiktigt löser upp de proteiner som utgör hudens översta skikt och som sedan tvättas bort. Lactoserum har en stimulerande verkan på de celler i huden som producerar s.k. grundsubstans, som i sig innehåller ämnen som är viktiga för hudens fuktbalans. Lactoserum påskyndar förnyelsen av de celler som utgör epidermis- överhuden.

Huden är nu klar för att påbörja djuprengöringen med Ultra Sonic Skin Scrub (som ingår i 70 minuters behandlingen i 40 minuters behandlingen går vi direkt till massagen) som rensar på djupet med hjälp av ultraljud och elektricitet. Huden fuktas med vatten. Därefter för man det speciellt formade ultraljudshuvudet över huden som ger ifrån sig ultraljudsvibrationer med en frekvens om 28 000Hz som splittrar vattnet i mikroskopiskt små partiklar som tränger in i hudens porer och avlägsnar alla orenheter på djupet. Talg och pormaskar mjukas upp med hjälp av ultraljudet så att de kan avlägsnas smärtfritt, man slipper på så sätt "klämmandet" som många kan uppfatta som obehagligt vid en traditionell ansiktsbehandling.

Huden är nu ordentligt rengjord och vi avslutat med en härlig massage och specialmask. 
skinscrubskinscrub
skinscrub