Avancerad hudvård

För dig som vill ha ett tydligt resultat. Dessa behandlingar kan göras separat eller i kombination. Är du osäker på vilken behandling som passar dig bäst har du alltid möjligheten att boka en kostnadsfri konsultation innan. Du kan även använda dig av bokningskoden "jag vill ha hjälp att välja 60 minuter" i onlinebokningen, så kommer vi fram till vad som är bäst när du kommer. 
​​​​​​​
epidermal regenesi lacto epidermal regenesi lacto
epidermal regenesi lacto

Enerpeel CE märkt kemisk peeling för ansiktet (40 & 70 min) Finns även Enerpeel Chest & back för behandling av akne/orenheter på ryggen. 

Hudföryngring, akne, ärr, pigmenteringar, rosacea, dermatit mm
Läs mer om behandlingen 
1095:- / 1395:-​​​​​​​

ICE Peel - Kemisk peeling + Cryoterapi (quick fix för alla hudtyper) 40 min
​​​​​​​Finns även som 70 minuters då inkl. portömning och massage

Läs mer om behandlingen
1195:- (40 min)

​​​​​​​1495:- (70 min)

PRX T-33 Nålfri Biorevitalisering
- ​​​​​​​Nästa generations hudföryngring

Välj mellan följande 3 behandlingar här gör vi 5 lager x 5ggr:
PRX Eye & lip (kråksparkar och pussrynkor) 900:- /beh Kur 5 ggr 3750:-
PRX Ansikte 1695:-/beh kur 5 ggr 6250:-
PRX Ansikte + Hals 1995:-/beh kur 5 ggr 7500:-
Läs mer om behandlingen
750 - 1995:-

Dermastamp (60 min)

Maskinell microneedling. Hudföryngring, ärr, elasticitet höjande,
pigmenteringar, solskador mm I själva behandlingen ingår alltid rengöring innan microneedlingen + hyaluronsyra serum slussas in under behandlingen . 
Möjliga tillval som kan förstärka det som önskas uppnås med behandlingen. Dessa kan  läggas till i samband med behandlingen i samråd med behandlande terapeut behöver ej beställas innan: lactoserum + portömning 695:-, Enerpeel Kemisk peeling + portömning 995:-PRX T-33 1 ml 500:- (ett område 3 lager) 2 ml 900:- (hela ansiktet 3 lager) för områden på kroppen t ex bristningar 500:- första ml och 400:- kommande efter.  ICE mask 200:-,  Hydrogelmask + Chromoterapi (ljusterapi) 300:-
Läs mer om behandlingen
2000:- + eventuella tillval

Dermaha Lactoserum (40 & 70 min)

Hudföryngrande, akne, förstorade porer, talgrik (fet) hy, generell huduppfräschning mm
Läs mer om behandlingen
895:- / 1295:-

TCA Peel (40 min)

Vår tuffaste antiage-behandling som effektivt korrigerar solskadad och ljusåldrad hud. Jämnar ut struktur, reducerar rynkor och linjer och vrider tillbaka "tidens tand". Behandlingen har varit "golden standard" inom plastikkirurgi sedan 60-talet och är en väletablerad avancerad hudvårdsbehandling.  Kräm för eftervård hemma ingår VÄRDE 995:- 
Läs mer om behandlingen
4500:-

JETT Plasma - Silver Tip (icke ablativ) 

Behaglig djupverkande behandling för "lift & tight" Motverkar åldrande och bibehåller
optimal hudhälsa. Kur om 6 ggr. rekommenderas. Kan göras som full face eller t ex kråksparkar. 
Läs mer om behandlingen
Full Face 1500:-

JETT Plasma - GOLD Tip (ablativ 3-5 dagars läkning)

Mycket effektiv vävnadsuppstraming:   ögonlockslyft, halslyft, pussrynkor, rynkor och/eller eliminering av oönskade huddefekter tex hudknutor, pigmenteringar, kärl, Xanthelasma mm. 
Läs mer om behandlingen ​​​​​​​
se prislista här

Maya Peel - Microdermabration (40 min)

Läs mer om behandlingen
1095:-

Maya Peel - Microdermabration (70 min)

Läs mer om behandlingen
1395:-

Information

Din hud är vår specialitet– Vi har mer än 15 års samlad kunskap den vill vi dela med oss av.I den avancerade hudvården utgår vi från din huds behov och dina önskemål. Istället för en klar behandling skapar vi en behandling med fokus på att lösa dina problem/önskemål. Genom att börja behandlingen med en noggrann hudanalys kommer vi fram till vilken behandling som är bäst för just dig, alternativ lägger vi upp en serie behandlingar där fokus är det önskade resultatet. Med detta koncept vänder vi oss mot den som önskar tydliga resultat framför en skön stund. Priser från 995,­ till 2000,­ för enstaka behandlingar. Prissättningen vid en paket lösning (långt lägre än prislistan). Vi erbjuder även Finansering. Resultatet dokumenteras med före och efter bilder i de fall att vi gör en behandlingsserie.


Några exempel på resultat vi sett önskas:

  • Reducering av acne, acneärr, acne rygg
  • Förstorade porer
  • Reducering av rynkor
  • Rosacea
  • Dermatit
  • Återkapa en mer ungdomlig hudstruktur och elasticitet.
  • Avlägsna pigmenteringar och vidgade kärl för en jämnare hudton mm
  • Skin Tightening (ansikte)

I den avancerade hudvården jobbar bl a med CE­märkta Kemisk peeling – IPL – Microneedling – CryoPen samt Injektionsbehandlingar (utförs av leg.Läkare) med Restylane, Juvederm och Botox.  Dessa är några av detekniker som kan komma att användas i kombination för att nåönskat resultat. På hemsidan finns mer information om respektive teknik. Vi erbjuder även kostnadsfri konsultation innan behandlingen. Bokningskod ”kostansfri konsultation 15 min”. Ange gärna i noteringarna vad du önskar hjälp med för t ex akne.