epidermal regenesi lacto epidermal regenesi lacto
epidermal regenesi lacto

Avancerad hudvård

​​​​​​​
Här arbetar vi med fokus på korrigerande behandlingar och tydliga resultat. Flera av behandlingarna innebär att du få räkna med en viss "downtime" läkningstid där du kan känna dig lite torr och vara röd innan slutresultatet kan ses/utvärderas. Dessa behandlingar kan göras separat eller i kombination. Är du osäker på vilken behandling som passar dig bäst har du alltid möjligheten att boka en kostnadsfri konsultation innan. Du kan även använda dig av bokningskoden "jag vill ha hjälp att välja 60 minuter" i onlinebokningen, så kommer vi fram till vad som är bäst när du kommer. 
Observera att samtliga behandlingar kan anpassas helt efter dig och din hy. Många har t ex en felaktig uppfattning att vi inte kan arbeta med korrigerande behandlingar på känslig hy. Det går hur bra som helst men som sagt vi anpassar då självklart efter hudens kondition. 


​​​​​​​


Låt din terapeut välja din behandling

Boka en kostandsfri konsultation 15 min

Din hud är vår specialitet– Vi har mer än 30 års samlad kunskap den vill vi dela med oss av. I den avancerade/korrigerande hudvården utgår vi från din huds behov och dina önskemål om resultat. Istället för en klar behandling skapar vi en behandling med fokus på att lösa dina problem/önskemål. Genom att börja behandlingen med en noggrann hudanalys kommer vi fram till hur vi bäst hjälper dig. I vissa fall kanske vi väljer att lägga upp en serie behandlingar där fokus är det önskade slutresultatet. Med detta koncept vänder vi oss mot den som önskar tydliga resultat framför en skön stund. Resultatet dokumenteras med före och efter bilder i de fall att vi gör en behandlingsserie.

Några exempel på resultat vi sett önskas:

  • Reducering av acne, acneärr, acne rygg
  • Förstorade porer
  • Reducering av rynkor
  • Rosacea
  • Dermatit
  • Återkapa en mer ungdomlig hudstruktur och elasticitet.
  • Avlägsna pigmenteringar och vidgade kärl för en jämnare hudton mm
  • Skin Tightening (ansikte)
Enerpeel CE märkt kemisk peeling för ansiktet (40 & 70 min) Finns även Enerpeel Chest & back för behandling av akne/orenheter på ryggen. 

Hudföryngring, akne, ärr, pigmenteringar, rosacea, dermatit mm
Läs mer om behandlingen 
1095:- / 1395:-​​​​​​​

Rosacea behandling Enerpeel Madelsyra + LED ljus terapi 70 min

I denna behandling arbetar vi med Synchroline Rosacure produkter CE märkta medicinktekniska produkter tillsammans med  Enerpeel Mandelsyra + LED ljusterapi och en special mask. Dessa väldokumenterade tekniker och produkter har tillsammans visat sig uppnå fantastiska resultat för känslig hy och Rosacea. 
Läs mer om behandlingen 
1495:-

ICE Peel - Kemisk peeling + Cryoterapi (quick fix för alla hudtyper) 40 min
​​​​​​​Finns även som 70 minuters då inkl. portömning och massage

Läs mer om behandlingen
1195:- (40 min)

​​​​​​​1495:- (70 min)

PRX T-33 Nålfri Biorevitalisering
- ​​​​​​​Nästa generations hudföryngring

Läs mer om behandlingarna 
900-3495:-

Dermastamp Microneedling (60 min)

Maskinell microneedling. Hudföryngring, ärr, elasticitet höjande,
pigmenteringar, solskador mm I själva behandlingen ingår alltid rengöring innan microneedlingen + hyaluronsyra serum slussas in under behandlingen. Behandlingen avslutas alltid med en special mask utifrån kunden behov. 
Möjliga tillval som kan förstärka det som önskas uppnås med behandlingen. Dessa kan  läggas till i samband med behandlingen i samråd med behandlande terapeut så behöver ej beställas innan:  Läs mer om behandlingen
Kombinationsbehandlingar/tillval
Dermastamp + lactoserum + portömning 2295:-
Dermastamp + Enerpeel Kemisk peeling + portömning 2495:-
Dermastamp + PRX T-33 (hela ansiktet 3 lager) 2995:-
Dermastamp på kroppen i kombination med PRX för t ex bistningar. Boka en kostnadsfri konsultation för priser och vår bedömning hurvida vi kan hjälpa dig.
2000:- + eventuella tillval

Dermaha Lactoserum (40 & 70 min)

Hudföryngrande, akne, förstorade porer, talgrik (fet) hy, generell huduppfräschning mm
Läs mer om behandlingen
895:- / 1295:-

TCA Peel (40 min)

Vår tuffaste antiage-behandling som effektivt korrigerar solskadad och ljusåldrad hud. Jämnar ut struktur, reducerar rynkor och linjer och vrider tillbaka "tidens tand". Behandlingen har varit "golden standard" inom plastikkirurgi sedan 60-talet och är en väletablerad avancerad hudvårdsbehandling.  Kräm för eftervård hemma ingår VÄRDE 995:- 
Läs mer om behandlingen
4500:-

JETT Plasma - Silver Tip (icke ablativ) 

Behaglig djupverkande behandling för "lift & tight" Motverkar åldrande och bibehåller
optimal hudhälsa kan även göras som AKNE behandling. I behandlingen ingår portömning med Ultrasonic Skin Skrubber. För mer information:
Läs mer om behandlingen
1995:-

JETT Plasma - GOLD Tip (ablativ 3-5 dagars läkning)

Mycket effektiv vävnadsuppstraming:   ögonlockslyft, halslyft, pussrynkor, rynkor och/eller eliminering av oönskade huddefekter tex hudknutor, pigmenteringar, kärl, Xanthelasma mm. 
Läs mer om behandlingen ​​​​​​​
se prislista här

Maya Peel - Microdermabrasion (40 min)

Läs mer om behandlingen
1095:-

Maya Peel - Microdermabrasion (70 min)

Läs mer om behandlingen
1395:-