RE Brand Images 2016 3RE Brand Images 2016 3
RE Brand Images 2016 3

Välkommen till Belle Visage.

Din hud är vår specialitet. Oavsett vad du önskar hjälp med har vi behandlingen. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer
som en del i vår service.
​​​​​​​

Nu har vi flyttat till Nytorget 2 och är en del av Sundsvall Wellness Center!
Nytorget är parkeringsplatsen mitt emot Pressbyrån på Köpmangatan. 


Om oss


Vår målsättning är att med god service och hög kvalité erbjuda ett brett utbud av hud och kroppsvårdsbehandlingar för att kunna tillmötesgå våra kunders olika behov och önskemål. Vi håller oss uppdaterade med ny teknik både när det gäller utrustningar och behandlingar allt för att kunna uppnå maximala och tydliga resultat.
Vi har många gånger varit först med det senast inom avancerad hudvård och vårt mål är att fortsätta bevaka markande för att du som kund skall kunna känna dig säker på att du får det bästa. Vi arbetar endast med väl dokumenterade och högklassiga produkter som inte innehåller några ingredienser som kan skada din hy.

PERMANENT FETTREDUCERING VIA KYLA❄️


Vissa fett depåer vill inte ge med sig trots träning och bra kost.
För att inte ge upp nya goda vanor kan en liten hjälp på vägen göra att vi behåller motivationen. Här är lite resultatbilder av CoolTech behandlingar.
Innan din första behandling behöver du göra en konsultation - boka din konsultation här: https://boka.itsperfect.se/82825315/Kund/Loggain ​​​​​​​