Massage

Massage är en behandling där terapeuten arbetar med kroppens mjukdelsvävnader. Tillsammans kommer ni fram till om du vill ha en lugnare mer avslappnande massage eller en mer djupgående klassisk massage. Massage utförs i ett friskvårdande och förebyggande syfte. Genom massage kan vi förebygga och motverka spänningar som skulle kunna ge dig framtida problem.

Massagen utför av Kristina Wojén som samarbetspartner. Bokning är möjlig via onlinebokningen där vi öppnar tider vart efter eller telefon 060-153000 samt mail info@bellevisage.nu 
Du kan använda Belle Visage presentkort som betalning men om du har ett kampanjpresentkort där en rabatt lämnats av Belle Visage så tappar du rabatten.


massage1massage1
massage

Klassisk Massage 30 min

​​​​​​​
495:- (420:-*)

Klassisk Massage 50 min

​​​​​​​
695:- (590:-*)

Hot Stone massage 50 min

​​​​​​​En underbar helkroppsmassage med heta lavastenar som frigör stress och muskelspänningar. Stenarna värms upp i ett vattenbad och den värmande effekt förstärker massagens njutning för kropp och sinne. Behandlingen utförs av Eva 
995:-​​​​​​​

Reloading - Vilokraft, massage & vägledning -  90min

Reloading är en form av mental träning som hjälper dig att lära känna igen kroppens signaler 
vid stress samt skapar strategier för att förebygga stressrelaterade sjukdomar. Reloading tar 
upp vad som är stressorer i arbetslivet och i det privata. Tillsammans med terapeuten tittar ni på vilka fysiska och psykiska symtom du kan få när du är stressad, allt ifrån stresshormon till muskelspänningar och mentala utmattningar. Ni kommer se över din livsstil, dina vanor, ditt beteende och de behov du har. Ni kommer även utforma personliga praktiska verktyg som du kan använda för att minska stress. Här ingår även massageterapeutisk behandling med kroppscanning. 
1095:-​​​​​​​ (920:-*)
* Benify anslutna företag (kan endast beställas via portalen)
Vi tar även emot ActiWay och Wellnet